Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
vicdaniniz rahat uyuyun...diyor
içimdeki ses başka birşey diyordu ama bu msjı görünce sustu=)
içimdeki ses yarin ne yap et erkenden kalk diyo
cokk beklersinn deoo

)
Oyunlardan çekildinde, merak edip bakmada :1kizhayir: Görme daha iyi diyor
içimden diyoki otobiyografini yaz....
içimdeki ses insanları tanımanın denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zor olduğunu söylüyor...
bi ara anlatirim gözünüz burda olsun deoo

))))))))9
içimdeki ses roman olur diyo
kaç gündür hiç bu kadar mutlu olmamıştın bu iyi oldu diyo
içimden bir ses yakın bi zamanda uzun bir yol alacağımı söylüyor...
O yol sankim Antalya dır da diomu o ses üstümdeki krala
diyor sanırım bide bide o uzun yolun sonunda sevdiklerinden ayrı kalmayasın diye bir an önce bir laptop bulmalısın diyo.kiralık laptopu olan var mı
Babamın evine gittimya geçen akşam dedi iki pc bi laptop var dedüm onu verin eve götürem ama karısı saklıomuş vermedüler yoksam alır sana yollardım deo benim içimdeki seste
içimdeki ses.. saat geç oldu sabah işe gidemeyeceksin diyo =)
oh be bu işlerin arasında neskafede ne güsel gitti...içene kadar dolanam buralarda sonra yine şu işlere gömülsem ii olacak deo...
doymadım daha uykuma yaaa içimdeki ses git uyumana devam et diyo
bu program cok karisik ya
cözemiyom deli olcam diyo
ama cok hirsliyim yapmam gerek diyo
biyandna bahce seni bekliyo git calis az diyo
sesler arasinda kaldim