Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Donnerstag, 24. Februar 2011, 10:47

arkapLan resminin sabit durması

seLam arkadaslar bi süre yoktum ufak bi kaza geçirdim şimdi tekrar burdayım :box:

Benim şöyle bi sorunum var;

arkaplan resmi sabit kalacak scrollbar'ı aşşağı yukarı hareket ettiğirdimiz zaman sadece sayfanın orta kısmında bulunan örn; butonlar Logo radyo kısmı vs. bunlar aşşagı yukarı inip cıksın arkaplandaki resim hiçbir şekilde oynamasın.

umarım sorunu anlatabilmişimdir bu konuda ne yapmam gerekiyor sevgili arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum :)

2

Donnerstag, 24. Februar 2011, 12:19

Quellcode

1
<body background="backgorund.gif" bgProperties="fixed">

Burdaki backgorund.gif arkaplanınıza koycağınız resmin url adresi olcak

com.net.org. ücretli sitelerde (Jomla) türü sitelerde ise

Hep aynı mantık.Stil dosyasına

Quellcode

1
body{background:url(resim.gif) no-repeat fixed;}

diye arkaplan ataması yapabilirsin.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »BERATCAN« (24. Februar 2011, 12:25)

3

Donnerstag, 24. Februar 2011, 12:28

yardımından dolayı cok teşekkür ederim :thumbup: :thumbup:

atala43

Anfänger

Registrierungsdatum: 3. März 2011

• Nachricht senden

4

Sonntag, 24. April 2011, 14:09

Aşağida Vermis Oldugum Kodun Sayfamda Tiklandiginda Yeni Bir Sayfada Yada Sekmede Acilmasini Istiyorum.

AŞAĞIDA VERMİS OLDUGUM KODUN SAYFAMDA TIKLANDIGINDA YENİ BİR SAYFADA YADA SEKMEDE ACILMASINI İSTİYORUM.
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...

<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1303544800_22974_442_0_728_90_9_1_30" type="text/javascript"></script>

Seninki1314

Fortgeschrittener

• »Seninki1314« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. April 2010

• Nachricht senden

5

Sonntag, 24. April 2011, 14:39

yeni bir flash hazirlayip, o flash dosyasinda link'i ayri Sayfada acilmasini (target blank) ayarlamaniz gerekir.. ;)

atala43

Anfänger

• Nachricht senden

6

Sonntag, 24. April 2011, 15:23

nasıll ? :)

Seninki1314

Fortgeschrittener

• »Seninki1314« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. April 2010

• Nachricht senden

7

Sonntag, 24. April 2011, 15:39

flashvortex.com diye bi sitede yapdin bunu sanirim orda büyük ihtimal ayarlari vardir... siteyi tanimadigimdan bilmiyorum..

yok ise flash yapmak icin herhangi bir program indirip onunla yeni bir flash yaparak link'i target blank diye eklersin..
swf kabul eden ve direct link veren herhangi bir siteye yada var ise kendi hostuna yüklersin ve indexinde kullanabilirsin..

atala43

Anfänger

• Nachricht senden

8

Sonntag, 24. April 2011, 15:41

tamam tsk.ler