Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
PHPNuke İçin Flatcast Radyo Modülü
PHPnuke portal sistemini kullananlariçin radyo modülü
Bu modülle sitenizin header ve foother ( üst ve alt bölümler ) diye tabir edilen bölümlerininde bulunduğu bir ekranla bu iki bölümün ortasında radyonuz gösterilecektir.
ön izleme foto koyacaktım ama radyonun görsel boyutu yüksek olduğu için ekrana sığdıramadım.
Buraya tıklayarak örnek uygulamaya bakabilir isteyenler.
MODÜLÜ İNDİR
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (21. Januar 2011, 14:29)
eline saglik arkadas_ca
onizlemesi yokmu modulun, olsa fikir edinmek acisindan iyi olurdu..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bura arada yazmayı unutmuşum kurulumu içinde yazılı..
Teşekkürler @ZEN
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (21. Januar 2011, 14:29)
tesekkurler, ikinci mesajindaki icerigi ilk mesajina aldim
paylasim icin tesekkurler
ve uzun zaman sonra sizi burda yeniden gormek guzel..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
tskler

tskler
http://dilekfmfm.fm.tc/
Saygım adabımı aştı bu gece.
paylasim icin tesekkürler...
flatcastla eskisi kadar ilgilenemiyorum elimden geldiğince de birseyler yapmaya çalışıyorum. PHPNuke kullanıcısı olduğum için benim gibi nuke kullanıcılarına bir hediyem olsun istedim.
Tabiki geliştirmeye açıktır.
Yapılan tüm teşekkürler için bende o üyelere teşekkür ediyorum.
paylasim icin tskler emegine saglik
tskler emeginiz icin.. karakedi75
Ellerinize sağlık güzel paylaşımınıza teşekkürler...
emeğine yüreğine sağlık iyi paylaşımlar dilerim
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif