Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
SözLєrin Koymaz Bana! Bu Sєni KasmaSın..Sana asıL KoЧacak oLan SuSkunLuğumDur, BüЧüЧüncє anLarSın ..
Unutma ki!! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen "INSANLIKTIR"
Ey Gönül!! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak "DILE" düşen mi.. anlatılmayıp "YÜREK" deşen mi?
Aşk teslimiyet ister.Ya geçmişe teslim olacak esir kalacaksın ya da geçmişi çoktan silmiş geleceğe bakacaksın.Ama en önemlisi bir insanın duygusuyla oynayıp sigaranın ucundaki nefes olamyacaksın.Olmayacaksın ki adın ADAM diye anılsınnnn.....
Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem.
Evi Var mı, Arabası Var mı? Kim Soruyor Güzel Bir Ahlakı Var mı, Namazı Var mı,Orucu Var mı?..Dünya Malı Bugün Var. Yarın Varmı?
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına
yaşanamayacak kadar özeldir
Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması..
Ne kötüdür an kadar ; Yakın, bir asır kadar uzak olması..Ve bilir misin..? Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması..Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması...
Gerçek dost; Düştüğünde sana yardım eden değil, Seni düşürmemek için düşmeyi göze alan kişidir..
Önce sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz. Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, nede uykunuz..
İnsanı en çok acıtan şey; Birine 'hayatını' hediye etmişken, O kişinin kendini başkasına hediye etmesidir..
Чoκ ÖүLεүміşiz Чoκ ßöүLεүміşiz ; βiz Kiмsεηіη ZoяLa GöηLüηε Giямεүіz ,, Άdaм Giві Sεωεя ЅεωϊLεміүσяЅaκ '' Gidεяіz ''...
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin?AŞK dersin SEN dersin BEN dersin..SEN BEN biter BİZ dersin, gün gelir GİT dersin.. Peki DUR Kelimesinden Haberdar degilmisin? Dur demeyi Bilmezmisin.Git demek kolay Dur diyebilecek kadar YUREKLIMISIN...?
Erkek ULaşamadığı Kadına Kaşar; Kadın ULaşamadığı Erkeğe Aşk Der..!!
Kalp "Ruh" a demişki..,"ben severim, aşık olurum ama nedense asıcısını sen
çekersin..! "Ruh" da ona cevap vermiş; "Sen yeterki sev ben acıyı da çekerim çileyi de.
Mutluyken söz verme , üzgünsen cevap verme , öfkeliysende sakın karar verme ! yoksa ; üzende sen 0lursun - Üzülende..!
Eğer bir kadın şikayet ediyorsa,erkek bilmelidir ki,o ilişkiden hala ümidi vardır kadının..ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse,o zaman sevgisi de yara almış demektir..bir kadının çığlıklarından,kavgalarından korkmamak gerekir,çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir...
Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
HER ZAMANKİ GİBİ HARİKA BİR PAYLASİM SÜPERSİN ....
HAYAT benim HAYATIM herkes DOSTUM olamaz!
ASKA gelince... BiDEFA oldum BiDAHA isim OLMAZ!!!
Eğer bir kadın şikayet ediyorsa,erkek bilmelidir ki,o ilişkiden hala ümidi vardır kadının..ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse,o zaman sevgisi de yara almış demektir..bir kadının çığlıklarından,kavgalarından korkmamak gerekir,çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir...
VALLA BUDA SÜPER

Tşkrler SÜTLAÇ,ellerine sağlık...
VALLA BUDA SÜPER

Tşkrler SÜTLAÇ,ellerine sağlık...
evett gercekten bu supermis ellerine saglik sütlacim