Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
"İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor; fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum".
"Hayat üç bölümdür: Dünyayı değiştireceğini sandığın, Değişmeyeceğini anladığın ve dünyanın seni değiştirdiğine emin olduğun".
"Hiç kimseye güvenmiyorum" diye birşey yoktur ! "Zamanında o'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır.
"İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor; fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum".
GÜnün mesaji seciyorum bu kadar anlamli bir söz olamazz !!
Hiç gereği yokken hayata giren insanlar,
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar..
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, belki de yıllarını alırlar.
Hiç gereği yokken aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..
Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler..
Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler.
"Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler".
yirim senü

bende günün elemanı seçem senü

yani üyesü perdon
"Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever".
Ummadık anda Arayan 'E s k i sevgililer İki'ye ayrılır; ACI cekenler,CANI cekenler ..

yi benü askum bende seni yirüm
ve tebrik ederim bu kadan anlamli sözlerin icün (:
ne güzel agirliyok birbirimizi
"İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar; ama en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir."
ozaman bunun üstüne gidecek asıl anlamlı söz
"Körler sağırlar birbirilerini ağırlar "
senin sözede bittim yalnuz
Sana yüklediğim anlamları senmişsin gibi düşünme, Aldanırsın ! O anlamlarla sadece bende varsın. "Ben seviyorsam sen bahanesin."
[Deniz Gezmiş]
"Kaybetme cesareti olmayanın, gerçeği söyleme kapasitesi yoktur".
"Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır."
hep kazanan sen oldum , bile bile kaybettim . nasıl kıyardım sana , canımdan da öteydin . sana yalan gelsede ölesiye sevildin (: aŞkIm
"Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir".
"Erkek hoşlandıktan sonra tanır, Kadın tanıdıkça hoşlanır".
"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
buda farkıymış 
1.Hayvanlar icat edemez
2.Hayvanlar insanlar kadar cirkinleşemez.
3.Hayvanlar insanlar kadar kötü olamaz.
4.Hayvanların eskiden gelen iç güdüleri gelecekte de değişmez.
5.Hayvanlar günaha girmez.
6.Hayvanlar insanlardan daha sadıktır.
7.Hayvan dur dedigin yerde durur ama insan asla...
biri söz olarak yazmış biride 7 farkı cevap olarak yazmış...hoşuma gitti onuda ekliim didim...
'Allah' Diye Küfreden Hayvanlara Rastlıyoruz. Şaşırmayın ! Ben, 'Seni Seviyorum' Diyenine Bile Rastladım...
Hayattaki en zor şeylerden biri; yüreğinde söyleyemeyeceğin sözlerin olmasıdır...
Nerde kalmıştık?
Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. "Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara..' CAN DÜNDAR'
Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti... [Sunay Akın]
Bir kere ihanet eden, Yine ihanet eder; Çünkü ihanet bir ruh hali değil karakterin dökülüş biçimidir !!