Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
İÇİMDEKİ SES DİYORKİ YAŞANDI VE BİTTİ SELAM YENİ HAYAT DİYOR
üzülme artik hic bir sey eskisi gibi olmaz diyor
olması imkansız olamaz kıııı diyorrrrr
oyur hıçkıra hıçkıra ağla diyor,,,,,,sonrada çığlık atttttttttttttttttttttttttt fakat kimse görmesin,duymasin
Sahipsiz bakışların benim olsun isterim
hersey bombos nie insanlara güvenemiyoruz biz
içimdeki ses ne zaman geçeçek bu bogaz ve baş agrısı diyorrr çok kötü çokk diyor
"Sus ve izle" diyor susuyorum
evimi özlemişim artık ne olacaksa burda yaptırcam ve oraya bir daha gitmek istemiyorum...yoruldum her seferinde birşey bulmalarından dio...
Awatarın Çok Gıcıkmış Hiç Sana Yakışmamış Diyor
Hea Bu Arada Unutmadan Geçmiş Olsun Umarım Sonuçlar İyi Çıkmıştır Diyo Birde
Ozaman güzel bi avatar bulursun arkadaşına dio
Teşekkür ederim ii sayılmaz ama napalım yinede şükür demek lazım...bizede yazılan buymuş demekki dio...
Al Sana Awatar Ya Ne İstediniz'de Yok Dedik Aaa

Harbidende güzelmiş...sen bu işi ii bilion...saolasın...güle güle kullanayım diecem emme ağlaya ağlaya da olabilir
Len Az Biraz Çerçevelerini Keseydinde Öyle Yapaydın Bari 
Rabbim Kimseyi Ağlatmasın Güle Güle Kullan Tabikide
üşengeçlik edip direk senin eklediğin url yi avatar ettiydimde...kestüm şimdi
nie böle olduk diyor
Ne zaman şu işe bi gün bile ara versem ertesi gün burnumdan getiriolar..bugun akşam olurmu acaba deo
yarın ki sınavlarda ne yapcam bilmiyorum dio

İCİMDEKİ SES ÇOK MUTLUYUM DIYOR AYLA ABLAM LA TANISDIM HARIKA BIR INSAN DIYOR...