Sie sind nicht angemeldet.

WESKEW

Schüler

Registrierungsdatum: 15. Mai 2009

• Nachricht senden

241

Dienstag, 20. Oktober 2009, 21:21

slm,ben de dj sıfresını degısmek ıstedım ama tarıf ettıgını yolu ızledım BROADCASTER'S AREA>>> CHANGE STREAMS'DATA YAZISINI BULAMADIM
BENIM SAYFADA ÖYLE BIR YAZI YOK:((
XP KULLANIYORUM.IANANIN ÇOK KEZ BAKTIMM.BASKA YOLU YOKMU BU SIFREYI DEGISMENIN LTFN YARDIM CI OLUNUZ.SIMDIDEN TSK EDERIM SAOLUN

WESKEW

Schüler

• Nachricht senden

242

Dienstag, 20. Oktober 2009, 21:22

BROADCASTER' AREA VAR ONDAN SONRAKI ADIM DAOLMASI GEREKEN(CHANGE STREAMS DATA YAZISI YOKK.

243

Dienstag, 20. Oktober 2009, 21:28

WESKEW,

BROADCASTER' AREA
ya tıkladıktan sonra sayfanın alt orta bölümünde radyoyu açmak için start stream dediğinizin üst satırında

buyur resme bak nerde olduğunu görebilirsiniz sarı işaretli olan

WESKEW

Schüler

• Nachricht senden

244

Dienstag, 20. Oktober 2009, 21:53

SLMBENIM SORUNUM DA YANI.CHANGE STREAMS YOK.AMA BENIM RADYO ADRESIM DEGISTI.ILK ADRESIM.www.radyoses.tr.cc idi.ŞİMDİ İSE.http://radyosess.azbuz.com oldu.ben dj sıfresını degısmek ıstıyorum ama yukarda da belırttıgım gıbı CHANGE STREAMS DATA ÇIKMIYOR.YARDIM CI OLURMUSUNUZ VEYA BIR YOL GÖSTERINIZ LTFN .SİMDİDEN TSK EDEERIM .KOLAY GELSIN.

245

Dienstag, 20. Oktober 2009, 22:16

WESKEW,

yeni bir radyo açtığınızda radyonuzun aktiv olabilmesi için mailinize gelen onay maline tıklayıp aktiv etmelisiniz
aktiv ettiyseniz bu verdiğim sayfa çıkması lazım

daha sonra resimdeki anlatıma bakınız

SILADA_N

Schüler

Registrierungsdatum: 30. Oktober 2008

• Nachricht senden

246

Mittwoch, 3. Februar 2010, 20:08

emeklerinize saglik harika anlatmissiniz yapilamamasi imkansiz

nadanada

Schüler

Registrierungsdatum: 18. Juni 2008

• Nachricht senden

247

Freitag, 9. April 2010, 16:59

slm bana yardim edermisiniz ben radyonun ismini ve sifresini degistirmek istiyorum acaba nasil degistirebilirim tsk ederim simdiden kola gelsin

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

248

Freitag, 9. April 2010, 17:24

slm bana yardim edermisiniz ben radyonun ismini ve sifresini degistirmek istiyorum acaba nasil degistirebilirim tsk ederim simdiden kola gelsin

`radyonun ismini degisemezsiniz, sifresini ise konu baslindaki ilk mesajda bulabilirdiniz.

Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir

Layla

Fortgeschrittener

• »Layla« ist weiblich

Registrierungsdatum: 19. Mai 2007

• Nachricht senden

249

Freitag, 9. April 2010, 17:33

radyo nickini degistiremezsin, yeni radyo kurmalisin

nadanada

Schüler

Registrierungsdatum: 18. Juni 2008

• Nachricht senden

250

Freitag, 9. April 2010, 19:05

slm tekrardan cokkkkkk tsk ederim yardiminiz icin yaptik bide rica etsem radyoya dj lerin ismini nasil yazariz onuda tarif ederseniz cok seviniriz sagolasinizzzzzz

Masum Masum

Erleuchteter

• Nachricht senden

251

Freitag, 9. April 2010, 20:09

nadanada

DJ YAZISI ISTEYEN HER ARKADASA HAREKETLI DJ ISIMLERI

bu baslikdan dj ismi icin istek yapabilirsiniz,

radyo sayfasina eklemek icin ise, Designer Tool a tiklayin ve radyo sayfanizin bos bir alanina sag tiklayip Insert>>>Text secip istediginiz yaziyi yazabilirsiniz.
ve ya eger hazir gif olarak dj ismi eklemek istiyorsaniz yine ayni sekilde bos bir yere sag tiklayin Insert>>>Picture secenegi ile yapabilirsiniz..

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »****ONUR*****« (9. April 2010, 20:53)

deliyar_58

Anfänger

• »deliyar_58« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Juni 2010

• Nachricht senden

252

Dienstag, 15. Juni 2010, 11:49

Merhaba arkadaşlar öncelikle emeklerinize sağlık çok güzel bir paylaşım sitesi.
benim sorunumda ;
aynen dediğiniz yöntemlerle radyo ekranını genişletiyorum bende ekran istediğim gibi oluyor.
Ama dinleyicilerde aynı eski boyutta kalıyor temalar yarım çıkıyor
ne yapmam gerekiyor :(

253

Dienstag, 15. Juni 2010, 12:08

flatcast dan yaptığın boyutları aynısını radyonu kurduğun sitedende İFRAME deki boyutlarıda aynı yapmalısın ozaman dinleyicilerde senin ayarladığın boyutlarda görebilirler

deliyar_58

Anfänger

• »deliyar_58« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Juni 2010

• Nachricht senden

254

Dienstag, 15. Juni 2010, 12:19

birazda ayrıntılı anlatsanız çok şey istemiş olur muyum ??
:(:( anlayamadım

255

Dienstag, 15. Juni 2010, 12:37

faltcast radyosunu kurduğunuz site yani dinleyicilere veridiğiniz sitenizin adresindeki

ayarlar bölümüne girdiğinizde
altakigibi bir kod görceksiniz kırmızı ile işaretlediğim yerleri flatcastdan kaç yaptıysanız sitenizdekinide aynı boyutlarda yapmalsınız

<IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=SİZİN SİD NONUZ"> </IFRAME>

256

Sonntag, 31. Oktober 2010, 19:22

Tskler

EMEGİNİZE SAGLIK SONUNDA BU BILGI SAYESINDE DEISTIM...TSKLER

• »masal masallardiyari« ist weiblich

Registrierungsdatum: 23. Mai 2011

• Nachricht senden

257

Dienstag, 24. Mai 2011, 21:35

:çakçak: :1alkis: SUPERRRRRRRRRRRRRRR YAPTIM OLEYYYYYYY COK AMA COK COK COK TSKRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :thumbsup:

yagmur53

Anfänger

Registrierungsdatum: 28. Mai 2011

• Nachricht senden

258

Sonntag, 29. Mai 2011, 00:05

slm... bizim radyomuza kendini bilmez biri dadandı, insanlari rahatsiz ediyor,
bi de girisi de belli degil yani diger dinleyicilerin hangi ülke/şehirden girdiklerini görebiliyoruz ama bunun giriş yerini göremiyoruz...
radyonun ghost girisini kapat bölümünden engelleyeceğiz ama radyoyu kuran kişi radyonun şifrelerini unutmuş,
radyoyu kuranin mail adresini de giriyoruz ama kabul etmiyor.Yani radyo ayarlarina da giremiyoruz...
Bu kişi insanları huzursuz ediyor engelleyemyoruz bir türlü.. Yardımcı olurmusunuz ne yapmamız gerekiyor

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Masum Masum« (29. Mai 2011, 00:31)

yagmur53

Anfänger

Registrierungsdatum: 28. Mai 2011

• Nachricht senden

259

Sonntag, 29. Mai 2011, 00:31

radyo şifresi

slm

Bizim radyomuza kendini bilmezin biri geliyor insanları rahatsız ediyor.. Diger dinleyicilerin nerden girdiklerini görebiliyoruz ama bunun girişini göremiyoruz... Radyo ayarlarinda ghost girişleri engelle sekmesi varmış ama radyoyu kuran kişi radyonun şifrelerini ve hangi mail adresiyle açtığını unutmuş... Yani radyo ayarlarına da giremiyoruz.Ne yapacağımızı şaşırdık yardımcı olurmusunuz.. Tşr

Masum Masum

Erleuchteter

• Nachricht senden

260

Sonntag, 29. Mai 2011, 00:36

radyo ayari ile site ayarini karistiriyor olmalisiniz, radyoda gelenleri engelleyemezsiniz,
sadece sitede engelleme yapilir
eger login icin maile giremiyorsa guvenlik sorusunu tanimlamali ve yeni sifre almali
radyoda sizi huzursuz eden kisiyide cizin ve yeni gelenleride kim olduklarindan emin olmadan acmayin