Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Özellikle sizlerin beğenebileceği bir Psd tema paylaşmak istedim , Tema yapamıyorum demiyen kalmasın. Tema PSD dosyası halindedir arkadaşlar , Ne kadar yoğun ilgi görürse bir sonraki tema daha kaliteli ve psd'si profesyonel paylaşılacaktır.
biraz once yoktu, psd dosyasi paylasimi oldugu icin photoshop ve tasarim bolumune almistim
madem eklediniz fcp dosyasini geri aliyorum ekle paylas bolumune..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
EMEĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM HOŞ BİR KİBARLIK GİBİ DURUYOR İLK BAKIŞTA AMMA
NE YALAN SÖYLEYEYİM BEN BU PSD DOSYASINDA ÖĞRETİCİ HERHANGİ BİRŞEY BULAMADIM
MALESEF BÜTÜN STİLLER RASTELLEŞTİRİLMİŞ YANİ RESİM HALİNE GETİRİLMİŞ
BU TEMANIN AYNISINI DAHA KAÇ KİŞİ YAPMAK İSTERKİ BUNLARIN ÜZERİNDE HERHANGİ OYNAMA YANİ DEĞİŞİM YAPMAK ZOR DEĞİLMİ
MADEM BİZ ACEMİLERE YARDIM ETMEK İSTİYORSUNUZ STİLLERİNİZİ BİZDEN SAKLAMANIZA GEREK YOK DİMİ
EN AZINDAN BİZLERDE KULLANDIĞINIZ EFEKLERİ GÖRÜP ÖĞRENİP SİZLER GİBİ OLAMASADA YAPMAYA ÇALIŞIRIZ DİMİ AMA..????
YİNEDE SAOLUN TEŞEKKÜRLER ENAZINDAN TEMADAKİ BAYAN GÜZELMİŞ ONU KULLANABİLİRİM BİR SONRAKİ TEMAMDA
EMEĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM HOŞ BİR KİBARLIK GİBİ DURUYOR İLK BAKIŞTA AMMA
NE YALAN SÖYLEYEYİM BEN BU PSD DOSYASINDA ÖĞRETİCİ HERHANGİ BİRŞEY BULAMADIM
MALESEF BÜTÜN STİLLER RASTELLEŞTİRİLMİŞ YANİ RESİM HALİNE GETİRİLMİŞ
BU TEMANIN AYNISINI DAHA KAÇ KİŞİ YAPMAK İSTERKİ BUNLARIN ÜZERİNDE HERHANGİ OYNAMA YANİ DEĞİŞİM YAPMAK ZOR DEĞİLMİ
MADEM BİZ ACEMİLERE YARDIM ETMEK İSTİYORSUNUZ STİLLERİNİZİ BİZDEN SAKLAMANIZA GEREK YOK DİMİ
EN AZINDAN BİZLERDE KULLANDIĞINIZ EFEKLERİ GÖRÜP ÖĞRENİP SİZLER GİBİ OLAMASADA YAPMAYA ÇALIŞIRIZ DİMİ AMA..????
YİNEDE SAOLUN TEŞEKKÜRLER ENAZINDAN TEMADAKİ BAYAN GÜZELMİŞ ONU KULLANABİLİRİM BİR SONRAKİ TEMAMDA
hazır arka planları kullanan bunu kullanmayacakmı sence ?
Zaten burada ki amacım ilgi görür ise Profesyonel dosyalar yayınlıyacağımı söyledim dikkat edersen. Bu Çok amatör arkadaşlarımız için bir çalışma sadece , en azından kendi temalarını yapsınlar diye , radiolarında yada vs vs. renk bile değişseler chat alanı , vs vs değişmeler bile kâfidir.
Yani sakladığım yok Style felan , Beni tanımadığın çok belli , neden dersen zaten bu stylleri ve daha iyilerini ben yayınladım. Eğer sana göre bu bile hoş bir kibarlık değil ise ps kullanmasını bilmeyen arkadaşlarımıza , o zaman teşekkür ederim onlar adın
Öncelikle emegine saglik "EsPriTüeL" gayet hos bir calisma vede düsünce olarakda takdir edici gercekden ,
Fakat senin yazdiklarina katilmiyorum , cünkü eger psd dosyasi diyorsan , Temadaki bütün Layeler mevcut olur , sadece Resim degil , ozaman bunu belirtmen gerekiyor baslikda , psd sadece 4 layerden ibaret diye
WWW.Flatcast-Terapi.com
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »AlaKaa« (4. Oktober 2010, 23:15)