Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
madem çok zenginim bende bunu aliim bari
ayy çok güzel tşkler
bende bunu alırım
weyyy o ne öle...düğünümde takarsınız inşallah

ah ahhh
ozaman bide bunu aliim barü
Zengin olma taktiklerini anlatan bir kitap alırdım.
kitap okumayı seviyor gibi o zaman okuma gözlüğü alırdım pırlantalı

çok masum gözüküyor ona bol yeşili olan bir yere gitmesi için bilet alırdım....
eşi ve ikisine nereye gitmek istiyorlarsa iki kişilik bilet alırdım inanılmaz ama gercek sayfaya daha girmeden benimde aklımda bu vardı pişti olmusuz dusamoja

))
Kalp kalbe karşı olmuş modum çok tatlısın saoll...
Kocasını seven kadın Dusamoja

takdir ettim yüklü hesap açtım ne dilerse alsın
Seni beşiktaş kulübüne üye yaptım talimat verdim herşey bedava sporcu hariç ne alırsan ben ödeyecem
cok çömertsin ece saolllll ama ben almayımm
bende seni sezon mac izlemen için kombine bilet aldım GS taraftarı olarak

iyi olmuş çok sağol evdeki cimbomluya veriyimde tv'yi meşgul etmesin kırmızı sarı renklerle
Bende gider bjk maçında taraftarlarınızı döferim yada döfülürüm

Sana bişi almıcam DusaMojaya alcam işte
sensin renksiz

takımıma hakaret etme bikerem neresi renksizmiş siyah da bir renk beyazda

) akşam akşam şair olurum sonra bak karışmam
hee bak olabiler çiftlik yesilliklerin ortasında olsun ama hee şöyle şato gibin bişey olsun
bende sana hemen karsıdaki çiftliği alırım girişine bide beşiktaş bayrağı asarım biliyon kulübe üyesin
abim seni kurtarayım beşiktaştan ben seni galatasaray kulübüne üye yaptım herşey benden