Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Artık Çok Yoruldun Neti Bırak Git Kafa Dinle Diyo ( Aslında Hiç'de Fena Fikir Değil Diyo )
bizmi net'i kullaniyoruz yoksa net mi bizi kullaniyor...aradaki farki korumak gerek....diyor
Sanirim Biz Boş Waktimizi ...! Ne Yazık'ki Vede Acı'ki Nette Bizi Kullanıyor Diyo...!
Netin Çirkinliğinden Ben Bıktım Artık Yok Olmak İstiyorum Diyo Bi Ses
icimdeki ses bu konuya yorum ytap diyor ve bende o sesi dinliyorm
saatin geliyor hazirlan artik..diyor
Slow bir şarkı açıp kafa dinle diyor...
Başın fena ağırmaya başladı diyor ..
Depresyondayim diyor
icimdeki ses ne demiyoki hangi birini yazsam
icimdeki ses yeter artik diyor
Bayram sabahına aşkların en güzeliyle birlikte uyandım ve ilk ona günaydın iyi bayramlar dedim...benden mutlusu varmı bugun acaba deo...
Canım Sıkılıyo Bir İş Olsada Yapsam Diyo
Şu kara lahana artık pişsede yesem die düşünüom
Birkahve yapam olsada icsem diyorum off gelincikkk nerdesin
oyy görümcecik hemen gelinlik edemde sana bi kayfe pişirip getirem deom
ahanda dünyanın en şeker görümcesine türk kahvesi ettim kendi ellerimle :p
oyy varyaaa
nasilda güzel olmusss ellerine saglık
offf daraldim
yoruldum akşam olsada eve gitsem deo...
İÇİMDEN BİR SES DÜNDEN BERİ DİOKİ EN GÜZEL AVATAR BERDUSH KARDEŞİMİN OLMUŞ YAKIŞMIŞ <<<<ÜNVAN ...ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLER ABLANIZ SİZE.......