Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
arkadas tavsiyesi üzerine geldim ama arkadas gitti ben kaldfim

))))))))))))))))))))))))))))))
Banada Kütahyadan Bir Abim Tavsiye Etmisti Burayı . Niki Sanırım "43ADMİNİSİTOR43"tü ........ Neyse Basta Alisamadim Ama Sonradan Uyum Sagladim , Kafamı Kodlara Verince Gercektende Oldu . Tabi Siz Allaturkaa Üyelerinin Yardimlari İle Belli Seviyeye Ulastim . Bunu İnkar Edemem ."Hepinize Ayrı Ayrı Tesekkürler."
Arkadaş avsiyesi üzerine geldim. Ama o arkadaşıda tesadüfen 1 online oyun sitesinde bilardo oynarken buldum. Tema yapmayı bilmiyordum, bu siteyi tavsiye etti. Seyesinde Allaturkaa ailesine katılmış oldum hemde tema yapmayı öğrendim. sadece 1 günde çözdüm tema yapmayı. Çok faydalı 1 site Emeği geçen herkese Gerçekten çok teşşekkür ederim.
yaklaşık bir sene olmuştur bulalı ama üye olmamıştım...1 senedir de temaları sürekli takip ediyordum..
sanırsam flatcast tema yazmıştım görseller bölümüne yada arama yerine...net hatırlamıyorum...
melyemmmmm

canim iyiki bulmussun hosgeldin canim benim :sevgi:
melyemmmmm

canim iyiki bulmussun hosgeldin canim benim :sevgi:
pembişimmmm hoşbuldumm canım...seni tanıyınca zati üye olasım geldi...sende içinde olunca burası daha bi anlamlı geldi bana :0002:
pembişimmmm hoşbuldumm canım...seni tanıyınca zati üye olasım geldi...sende içinde olunca burası daha bi anlamlı geldi bana :0002:
pembisin Loves U

) iyiki geldin canim :sevgi:
slm kendim buldum uye oldum bazen geziyorum bilgilerden faydalaniyorum tskrler
konu sakız olmuş valla ya ama ben genede sölim google saolsun onun sayesinde böyle güzel bir kuruluşa üye oldum vee çok memnun kaldım.
google da flatcast temalar diye aradim Uzun zamandir uye olmadan izliyordum
Google flatcast tema yazdim ve burayi buldum.
google
forum hakkında
merhaba forum olarak güzel daha henüz tam anlamıyla inceleyemedim ama güzel görünüyor,,,
birde sohbet alanı olsa dahada hoş olur bence...
saygılarımla...
Hosgeldiniz eymen_alper,
chat yok fakat eger istiyorsaniz Rulet uzerindeki radyolari ziyaret edebilir sohbetlere katilabilirsiniz..
http://www.allaturkaa.de/radyo/
googludan buldum ilk tema ögrenicem

)) ii oldu buldugum
google de tema arıyordum buldum
Radyoda arkadaşım tavsiye etti güzel site bilgi alıcam ama paylaşımım olamayacak ilk bu sitede karşılaştım yazdını görmüyosun uzun süre onay bekliyosun
Radyoda arkadaşım tavsiye etti güzel site bilgi alıcam ama paylaşımım olamayacak ilk bu sitede karşılaştım yazdını görmüyosun uzun süre onay bekliyosun
bir mesaj daha yazdiktan sonra onaysizda yazabilirsin