Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
slm sunucu ceylin bırde sunucu dadaskızı deyısık renkleden hareketlı mumkunmu acaba sımdıden tskler emeklerıne sevgıler saygılar kac kez yazdım umarım bu sefer olur
bana atiLLa & Hatice yazarmısnız aşk iLe iLqili oLsun..lütfenn
selam aleyküm ben dosttt arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuş allah emeğini zay etmesin
bir ricam daha olacak mümkünse tabi Hoşgeldiniz Gönül Dostlarımız Suder_fm e DJ_Dost Sizlerle
3-4 tane degisik renklerde hareketli teşekkür ederim allaha emanetsiniz
slm TÜLİN,SUDE ,bu nikleri yukardan aşaya doğru ve düz halile bi kaç çeşit yaparsanız memnum olurum,renkler,beyaz,pembe ,kırmızı,mümkünse.şimdiden tşkler .YARADANA , emanetsiniz.
SELAM ALEYKÜM bana da DJ Dost Yazarmisiniz acaba karışımlı olsun pembe açık yeşil
beyaz pembe altın sarısı kırmızı açık saı bordo eflatun beyaz beyaz siyah şimdiden çok teşekkür ederim
emeğinize yüreğinize sağlık allah emeklerinizi zay etmesin allaha emanet olun
slm ben ayahnalı fıkret harika calısmaların var bana dj ismi yazarmısın dönerlı harekeli 1 AYAHNALI FIKRET 2-DJ CAN GIZ 3 DJ ALI BIR KAC TANE DEYISIK RENKTE TSKLER
slm TÜLİN,SUDE ,bu nikleri yukardan aşaya doğru ve düz halile bi kaç çeşit yaparsanız memnum olurum,renkler,beyaz,pembe ,kırmızı,mümkünse.şimdiden tşkler .YARADANA , emanetsiniz.
SLM KARDES SENDEN BİR İSTEYİM VAR BNA DJ EMEKLİ DJ LAHLE DJ AYDIN YAZARSANIZ MEMNUN OLRUM
ŞİMDİDEN ELİNİZE KOLUZA SAGLIK
kardeş rica etsem banada kayıp kentli berkay yazarmısın tşkler .. emegine saglık