Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
En son hangi filmi izledin?
en son hangi filmi ne zaman izledin
ben en son stormbreaker izledim cok begendim
ben bu soruya yarın akşam cevap vercem..

bi gidip gelemde anlatırım accık hem
iyi olur

bende izledigim filme kimsesiz bir cocuk var ve hayatta tek akrabasi olan kiside bir ajan ama adam olduruluyor
cocukda amcasinin intikamini almak icin yola cikiyor
ajan vs var ama cok duygulu bi film
nihayet tutulma(eclipse) ya gittim ve geldüm...2. den dahada güzeldi...kızdan daha çok nefret ettim emme ossun

edward ı paylaşamıom galiba ben

ah edward ah...öhömm...

şimdi işin yoksa bi sene 4. seri için bekle
ilk 2 sini izlemeyen bilmeyen izlemesin bişe annamaz
bende izlemek istiyorum
son gittigim film sanirim cocuk filmiydi

tam hatirlamiyorum
En Son İzlediğiniz Türk Filmi
Ölmüş Bir Kadının Mektupları
BATTAL GAZİ

Bir kaç senelik bir Film ama en son O...ÇOCUKLARI ve BEYAZ MELEK i aka arkaya izlemiştim geçen ay VCD de. Sanırım 5. ci izleyişim her ikisinide ve her izlediğimde aynı duyguları yaşıyorum
En Son İzlediğiniz Türk Filmi baslikli konuyu benzer konu zaten acilmis oldugu icin buraya aldim,
burdan devam edersiniz
sinemaya gitmeye karar verdim ve sinemanın web sitesinde ilk karşıma çıkan film i seçtim...
pek bi uyumlu film çıktı karşıma...
Seni Uzaktan Sevmek / Going the Distance
gidip gelem bakiim nasılmış
Ramazanda Sahurun Birinde

Dvd'den
Kıyamet Meleklerini İzledim Hoş Ama Biraz Boş Bir Filimdi
Karete Kid 2010 (yarida kaldi unuttum devam etmeyi

)
Şimşek Hırsızlarını İzledim Geçen Tam Bir Çocuk Filmiydi Süper Gitti
garez 2 ve magara diye 2 tane film izledim
Precious