Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
FLATCAST yayınım herkesınkınden gerıde kalıyor
mrblar oncelikle böyle bir yardım sayfası yaptıgnız ıcın cok tskler benim sorunum soyle mesela herkesde oluyor benım yayın bıraz gerıden devam edıyor mıllette baska sarkı calıyo ben daha bir önceki sarkıdayım soruyorum radyodakilere onlar bi sonraki sarkıyı dınlıyolar ne yapmam gerekiyo yardımlarınız beklıyorum saygılar
HAYAT DEDİLER ODA YALANMIS !!!!
birsey yapmana gerek yok, normal.
baglanma sirasina ve dinleyici sayisina göre 10-30 saniye oynaya bilir.
ya ama bir tek bende var bu oyle kalabalık bi radyoda degil bide 30 sn felan degil 2 dk kadar felan geriden geliyorr
Arkadasım SIlıp Bastan Yuklee O Zaman Duzelır Belkı dınleyıcı Arkadaslara 30 Sanıye ne Gec Gıdıyo Herkezde Oyle Ama senınkı Nasıl 2 dk Anlamadım

Dedıgım Gıbı Sılıp Bastan Yukle...
ya işin garip kısmı radyodada tek bende var bu sorun!
Senin download hızın diğer dinleyicilerinkinden yavaş olduğu için şarkı sana gecikmeli geliyor.
Bu gecikme 1 dk'ya kadar da uzayabilir ve normaldir.
TAVİZ YOK !!!
demekki çok fazla flood atiyorsun flood attiğin için kasiyor olmasi gerek normal olarak dinlediginde sorun olacagini düşünmüyorum
www.askfmdeyiz.com