Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
DoSTuNa ZaMaN AYıR

DoSTuNa ZaMaN AYıR, YoKSa ZaMaN SeNi DoSTuNDaN AYıRıR..!
YÜREĞİNE SAĞLIKRABBİM HERKESE GERÇEK DOSTLAR NASİP ETSİN
Cook Haklisiin Perihann
Dostluga Zaman Ayirmayi bilmelii Insan yoksa Dost Dedigin El Olurr
Benim cok sevdigim bir Deyim var onu sizler paylasmak istiyorum
>>> Deniz derin´dir durulmaz ~ Dost´luk ebedi´dir unutulmaz <<<
amin ayyüzlüm bacim Allah razi olsun perihan güzel paylasim olmuss eline saglik.
sizden allah razi olsun yorumlariniz için tsk ederim
Paylaşım İçin Teşekkürler...

zaman dediğimiz şey bizi sadece dostumuzdan değil bazen herseyimizden bile ayırabiliyo çok yazıkki...çok kısa ama çok anlamlı bir söz.bazen iki kelime koca bir destandan daha çok şey anlatır bana göre!!!emeğine sağlık perihan...
yaaa

zaman dediğimiz şey bizi sadece dostumuzdan değil bazen herseyimizden bile ayırabiliyo çok yazıkki...çok kısa ama çok anlamlı bir söz.bazen iki kelime koca bir destandan daha çok şey anlatır bana göre!!!emeğine sağlık perihan...
yaaa beni sımartiyor sun cok cok tsk ederim
üff onlara zaman ayırmaktan kendime zaman bulamıyom ben
tşkler paylaşımın için
üff demee
üff onlara zaman ayırmaktan kendime zaman bulamıyom ben
tşkler paylaşımın için
üff deme yaa üff cok kötü kelime begendin için tesekur ederim