Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
süperr emegine saglik perihan otur izliyesi geliyo insanin![]()
insanin kardes izlesi geliyor oturup
bu gibi güzel resimlerin devamini dilerim saygılar.
benimde vardı buna benzeyen bir akvaryumum ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle ona zaman ayıramadım ve vermek zorunda kaldım..unutmuşum ne kadar huzur veren bir güzellik olduğunu teşekkürler perihaan![]()
Sen bizim paylaşımlara gelip yorum yazmıyorsun artık
PERİHANNNN valla senin paylaşımlar gittikçe güzelleşiyor ablamBayıldım bu akvaryuma ama sana kırgınım
Sen bizim paylaşımlara gelip yorum yazmıyorsun artık
![]()
pc yok
halam gilden katılıyorum inan sevdin için bu akvaryumu sevin dim iyi seyler baylasmak isdiyorum
en yakın zamanda seninde bilgisayarın olur inşallah.Çalışmaya imkanın yokmu ablam taksitle alsan bir tane
Hem sen artık güzel şeyler paylaşmaya başladın Kıyamam sana ben ağlama bende ağlarımen yakın zamanda seninde bilgisayarın olur inşallah.Çalışmaya imkanın yokmu ablam taksitle alsan bir tane
Hem sen artık güzel şeyler paylaşmaya başladın
![]()
Ben sana bir şey diyeyim mi? Senin en gözel özelliğin kendinle barışıksın işte bu yüzdende çabuk geliştirirsin eksik yönlerini ama biz ablalarının abilerininde sözlerini dinle
Kendine iyi bak,Allah'a emanet ol...
yorumlariniz için tsk