Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich
  • »(Masum)« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

1

Sonntag, 20. Juni 2010, 03:09

Windows 7 Kullanıcı Hesap Denetim Ayarları

Aslında vista ile birlikte başlayan kullanıcı hesap denetimi Windows 7de de başımıza bela olmaya devam ediyor. Aslında bu bir bela değil çok güzel bir korunma yöntemi fakat yaptığımız her işlemde zırt pırt onay istemesi canımızı sıkabilir.
Peki bu kullanıcı hesap denetimini Nasıl Kapatcaz yada kapalı ise nasıl açacağız. İşte size cevabı

Br bilgin ozellikle Flatcast temalarini kayit ve yuklemede sorun yasayanlarin isine yarayacaktir.

Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları
açılan bu pencerenin en altında
Kullanıcı Hesap Denetim Ayarlarını Değiştir seçeneğine tıklayın ve açılan pencerede (Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları Penceresi) bir scale var bu scalenin en tepesinde her zaman uyar en altında da Hiç Bir Zaman Uyarma seçeneği var. işaretli çubuğu scalenin en tepesine çıkarırsanız yapacağınız her işlemde uyarıya devam eder. en alta indirirseniz artık hiçbir zaman uyarı olmaz.

Ayrica videolu anlatim icin BURDAN bakabilirsiniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...