Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bu Adam Benim Babam....fatih Kisaparmak
TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.EVLATLARINI ONLARA,ONLARIDA EVLATLARINA BAĞIŞLASIN.NİCE BABALAR GÜNÜNE
ALLAH RAZI OLSUN

( BU ESER BİZİM AİLEMİZDE ÇOK BÜYÜK YERİ VAR BİR KEZ DAHA SİZDEN DİNLEDİM YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
GÖNÜL ABLACIM SÜPER BIR PAYLASIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ablacım çok güzel bir parca çok güzel sözler ve özel bir yorum fatih kisaparmağın sesiyle en sevdiğim sarkılardan biri ve gününede özel tesekkürler paylaşımın için

bu güzel günde tüm babaların canım babacımında babalar gününü kutlarım.
Ben teşekkür ederim.Allah rahmetli olmuş babalarımızıda yerinde dinlendirsin,amin....
eline saglik Gonul abla,cok guzel bir eser,
butun babalarimizin babalar gunu simdiden kutlu olsun..
Teşekkürler masum modum bu arada evlatlarina babalik yapan annelerinde babalar günü kutlu olsun

Öyle anneler varki on babaya bedel benim annem gibi

Bu arada haftayaymış sanırımda

ses çıkarmadım,kutlamalar katıldım bende