Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
emegine saglik sercan kardes harikaa olmus...
emeklerine sağlık harika olmuş, yalnız sorum bu index blogcu tarzı sitelere uygun mudur ?
Trabzonspor
elinize saglik cok güzel bir index paylasim icin tesekkürler..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..
kuzeyinoglu61;blogcu sitelere uygun kardes indirebilirsiniz..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..
çok güzel olmuş sercanca çok beğendim ellerine sağlık
Paylasım Icın Tesekkurler...
Süper Bi Paylaşım Olmuş Arkadaşım Emek Weren Büyük Paylaşımcı Yüreğine Sağlık
Teşekkürler
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerinde yorumlariniza saglık..
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerinde yorumlariniza saglık.. Ama bi sorun var ikisini indirdim sonra blogcuya gidiyorum , ve once anasayfa.rar koydum , sonrada radyo rar , ama sorun karisiyorlar Bakin
http://edit.blogcu.com/
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »****ONUR*****« (5. Juni 2010, 17:22)
et
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerinde yorumlariniza saglık.. Ama bi sorun var ikisini indirdim sonra blogcuya gidiyorum , ve once anasayfa.rar koydum , sonrada radyo rar , ama sorun karisiyorlar Bakin
http://edit.blogcu.com/
Arkadaşım sen radyo ve anasayfa indexlerini ayni bölüme koymayacaksin! dikkat et ikisinide ayrı sitelere yerleştirmen gerek ? Sanirim bu konularda bir bilginiz yok yardım alsınız daha iyi olur
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)
sercana, güzel olmus arkadasim özelliede hoparlörler cok yakismis
çok teşekkürler emeğinize sağlık
eline saglik cok güzel olmus fakat bunun resimler dosyasini neden paylasmiyorsunuz madem paylasim yapiyorsunuz resimler dosyasinida paylasin bakin üste ikitane butun eksik misal diyelim sen siteni kapadin bunu indirenler ne yapacak biraz sitemlimi oldu acaba resimler klasörünüde paylasirsaniz memnun oluruz tesekkürler
eline saglik cok güzel olmus fakat bunun resimler dosyasini neden paylasmiyorsunuz madem paylasim yapiyorsunuz resimler dosyasinida paylasin bakin üste ikitane butun eksik misal diyelim sen siteni kapadin bunu indirenler ne yapacak biraz sitemlimi oldu acaba resimler klasörünüde paylasirsaniz memnun oluruz tesekkürler
Resimleri zaten ben sizler icin upload ettim arkadasim resim dosyasini neden paylasiyim paylasipta milletin emegimize saygisizlik etmesine yolmu acalim merak etme resimler benim sitemde upload edilmedi mynette upload edildi onunda kapanmasi söz konusu degil herhalde!
Ayrica ben burada paylasim yapiyorum diye herseyi paylasma zorunlulugum yok malesef..
neyse polimige gerek yok ister paylas ister paylasma sorun deyil calmaksa maksat hertürlu calinir bunu sende gayet iyi bilirsin kaynaktan alinir hersey benim demek isdedigim baksana menüdeki iki buton nnik al ve activex yükle de sorun var renk acisindan onu demistimn bir dövmedigin kaldi ha