Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:14

FLATCAST fcp tema ( ONSUZ.OLAMIYORUM-BY RUYAMNUR )

IYI GUNLERDE KULLANMA DILEKLERIMLE
»**RUYAMNUR**« hat folgende Datei angehängt:

Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von »Melye« (30. Dezember 2012, 20:49)

VeR@

Profi

• »VeR@« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. November 2009

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:18

oyy oyy canısı yine nakış gibi işlemişsin temaları biçki dikiş kursunamı gidiyon yoksa gızz :kkahkaha: el emegi göz nuru olmuş canm her zamanki gibi muhteşem özellikle siyah beyaza ve yeşile bayıldım emeklerine gözüne mousene saglık canısı muckk :kkiss:

usta_37

Jüri

• »usta_37« ist männlich

Registrierungsdatum: 18. Juli 2008

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:19

RUYANUR
emegine saglık,cok ugraştıgın belli,cok güzeller,paylaşım için tşkler..

4

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:21

of of of rüyammmm..sahaneler hepside canim emeğine yüreğina sağlık ..ince ince işlemişşsin yine tebrikler:)

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:22

Kızımmm bu ne aneyyyy 8o sen kalpten götürcen beni süperrr hele siyah beyaza bittimmm :rolleyes: SÜPERSİNNNN :thumbup: ELLERİNE SAĞLIK EMEĞİNE PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE :love:

• »KARDELEN_NL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2009

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:23

veyyyyyy super benim favori aslanli kiz :))))) hepside guzel birbirinden emegine saglik ablam :thumbsup: terziliki bitirmis stilistlikde en yukari cikmis masallah :)))))))))

7

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:28

cok thanksler canim dostlarim guzel ve onur veren yorumlariniz icin :kkiss: :kkiss:
minik kusumm,usta abisi,asicigim,gonul annecigim ve kardelen annecigim yorum yazan elleriniz dert gormesin cok tskelr hepinize

• »<<berdush>>« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Februar 2009

• Nachricht senden

8

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:29

daha önce bu tür resimlerden olusan temalara "resimler cok acik" diye yorum yazip puan kiran o degerli arkadaslar nerde acaba
neyse..
emeginize saglik,resimlere sansür gerekli,"malum buraya her yastan insan giriyo" denilmisti bi tema da
paylasim icin tskrlr

9

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:30

daha önce bu tür resimlerden olusan temalara "resimler cok acik" diye yorum yazip puan kiran o degerli arkadaslar nerde acaba
neyse..
emeginize saglik,resimlere sansür gerekli,"malum buraya her yastan insan giriyo" denilmisti bi tema da
paylasim icin tskrlr

TARTISMAYA GEREK YOK,BAKAN GOZ GUZELSE GUZELDIR,GUZEL YORUM ICIN TSKELR BERDUSH:):):):)):):
AYRICA DUSUK PUAN VERIPDE TENEZZUL ETIGIN ICIN COK MERCILER,DEGER VERILDIGIMI YINE ANLADIM SAYENIZDE BERDUSH BEY. IYI GUNLERDE KULLANMA DILEKLERIMLE:)):)

• »<<berdush>>« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Februar 2009

• Nachricht senden

10

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:32

evet tartismaya gerek yok,bende herkes gibi icimden geceni yazdim :)
düsük puan verip vermedigimi kimse bilemez,belki de 5 vermisimdir
ama ben hicbir temayi kullanmiyorum :)

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

12

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:39

neyse..
paylasim icin tskrlr

Daha önce açık resim kullanan arkadaşlarda evet azcuk açık demiştim ama onlar tek temalardı...Burda tema serisi var...Masumuda,açığıda,normalide.Görmek isteyen istediğini görür.Ben sadece sanatı gördüm,çünkü sanat varsa açıklık bile göze hoş gelir ;) Nasıl bakarsan öyle görürsün bende emeği gördüm :thumbup: Tekrar ellerine sağlık Rüyam harikasın :love:

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

13

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:40

tebrik ederim bacim tek kelimeyle süper eline saglik tesekkürler güzel paylasimlar icin.... :thumbup:

Beyaz_Gelıncık

Erleuchteter

• »Beyaz_Gelıncık« ist weiblich

Registrierungsdatum: 23. Dezember 2009

• Nachricht senden

14

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:41

Oyyyy oyyyyyyyyy canmmm yaaaaaaaaaaaa , harıkalar yaratmıs gene :) emegıne yuregıne saglık ruyammmmmmm tek kelıme ıle muhtesemmmm :love: :thumbsup:

15

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:42

Emegine saglik gicik cok hos bir calisma olmus rengarenk her zevke hitab eden calismalar. degerlendirmeye gelince resimleri degerlendirmeycem paylasim icin cok tskkürlerr emegine yüregine saglik...

16

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:45

emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Bazı temalardaki resimler sohbet edenlerin konsantrasyonunu bozabilir :)

17

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:46

neyse..
paylasim icin tskrlr

Daha önce açık resim kullanan arkadaşlarda evet azcuk açık demiştim ama onlar tek temalardı...Burda tema serisi var...Masumuda,açığıda,normalide.Görmek isteyen istediğini görür.Ben sadece sanatı gördüm,çünkü sanat varsa açıklık bile göze hoş gelir ;) Nasıl bakarsan öyle görürsün bende emeği gördüm :thumbup: Tekrar ellerine sağlık Rüyam harikasın :love:

kesinlikle katılıyorum abla bak sana stres yasak biliyosun unutma:( temada ilk baktığımda işçilik gözüme çarptı rüyamm çok emek vermissin canım siyah olana bayıldım özelliklede su anda radyomda açık;) keske 5 yıldızım daha olsada onuda versem :kkiss: :kkiss:

onurcan1

Schüler

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2009

• Nachricht senden

18

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:50

Rüya çok güzel temalar yapmişsin eline gözlerine sağlık..

nisa nisa

Erleuchteter

• »nisa nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

19

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:51

harika olmuş emegine şağlık cnm

20

Mittwoch, 9. Juni 2010, 22:53

Cix Heç Olmamış Bi Kere :P
Ayıp Ayıp İnsan Başlığa Bi +18 Yazmazmı :D :D :D
Fazlasıyla sexapalite Frapan Bir Tema Olmuş Ben Beğenmedim (Yalandan Ölen Kim :) ) Amma Erkeklerin Ağzının Suyu Akar Kesin :D :D :D

Siyah Olana Bayıldım Emeğine Yüreğine Sağlık Rüyamnur Tebrikler Vede Teşekkürler
Yüreğin Dert Görmesin ;)