Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

xX_BeBiSiM_Xx

Anfänger

• »xX_BeBiSiM_Xx« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. September 2008

• Nachricht senden

1

Samstag, 29. Mai 2010, 17:44

Windows 7 ve Flatcast... Acil Yardim Ltf..!!

selam... umarim birisi yardim edebilir..googlede kac gündür ariyorum ama malesef hic bi sonuc bulamiyorum...

windows 7 kullaniyrum artik yeni pc den dolayi... maske yapiyorum ben senelerdir ve cogu radyolarda arkadaslar icinde yapiyorum baya maskeler...fakat artik bi sorun var.. maskeleri yapinca ve FCP yaparken... o maskeleri pc me fcp olarak kaydedemiyorum... Export to File yapiyorum "kaydet" diye tikliyorum ama ne yazikki pc ye kaydetmiyo...

yine ayni maskeyi export etmeye calistigimda yani tekrar denedigimde... o FCP nin kaydedilmisini gösteriyo ama pcde hic biyerde yok o maske...

birisi yardim edebilirse cok sevinirim...okadar maskelerim var yeni hicbirini FCP olarak pc me kaydedemiyorum ki arkadaslarima yollayabileyim diye...

simdiden tsk ederim..

saygilarimla

Bebis

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

2

Samstag, 29. Mai 2010, 18:00

xX_BeBiSiM_Xx,
maske dedigin sey tema sanirim, temayi kayit ederken ona bir isim veriyorsun ayrica fcp olarak kayit ederkende isim veriyorsun
acaba farkli isimler verdiginden bulamiyor olabilirmisin ?

birde winows 7 ne zamandir kullaniyorsun, butun kullandigin zamanca bu sorun oldumu yoksa yenimi basladi, Designer Tool uzerinde ki kayitli temalar ne kadar, eger cok sayida ise sorun yapabilir

xX_BeBiSiM_Xx

Anfänger

• »xX_BeBiSiM_Xx« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. September 2008

• Nachricht senden

3

Samstag, 29. Mai 2010, 18:38

kaydetmede sorun yok normal kaydediyorum... bi dosyaya deniyom orda olmiyo baska dosyaya deniyom yine olmiyo... normal desktop deniyorum ordada olmiyor... nedense kaydedilmiyor... eski pc mden kalan maskeler yani temalar usb le bu yeni pc ye yükledigimde sorun cikmadi yani pc ye gecirebildim.. fakat yeni maske yaptigimda kaydedilmiyor artik...

windows 7 nedense kabul etmiyor... windows 7 3 hafta oliyo kullanali pc tamamen yeni aldim... öteki xp di ama malesef 7 sene sonra bozuldu yenisine kismetmis ama windows 7 bazen hareketli resimleri bile kaydetmiyo FCP ve bazi formatlari kaydedilmiyor...

• »****ONUR*****« ist männlich

Registrierungsdatum: 14. Juli 2009

• Nachricht senden

4

Samstag, 29. Mai 2010, 19:02

fcp kaydetme sorunuBURDAN bakabılırsiniz

sarhos

Schüler

• »sarhos« ist männlich

Registrierungsdatum: 22. Oktober 2007

• Nachricht senden

5

Sonntag, 30. Mai 2010, 15:00

birde mozilla ile radyoyu acip fcp yapmayi deneyiniz o zaman sorun olmayacktir sorun win 7 den degil ie den kaynaklaniyor

SonBakis

Anfänger

• »SonBakis« ist männlich

Registrierungsdatum: 7. März 2008

• Nachricht senden

6

Montag, 31. Mai 2010, 04:53

bende windows 7 kullaniyorum ama basima hic oyle bisey gelmedi gayet rahatim :)

gurbetci94

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 6. Dezember 2009

• Nachricht senden

7

Montag, 31. Mai 2010, 23:14

windows 7 nedense kabul etmiyor... windows 7 3 hafta oliyo kullanali pc tamamen yeni aldim... öteki xp di ama malesef 7 sene sonra bozuldu yenisine kismetmis ama windows 7 bazen hareketli resimleri bile kaydetmiyo FCP ve bazi formatlari kaydedilmiyor...

kaydetmede sorun yok normal kaydediyorum... bi dosyaya deniyom orda olmiyo baska dosyaya deniyom yine olmiyo... normal desktop deniyorum ordada olmiyor... nedense kaydedilmiyor... eski pc mden kalan maskeler yani temalar usb le bu yeni pc ye yükledigimde sorun cikmadi yani pc ye gecirebildim.. fakat yeni maske yaptigimda kaydedilmiyor artik...
yapman gereken fcp temani Export to File yaptiktan sonra temani kayit ettigin yere tekrar gir ve temayi goreceksin temayi kopyala daha sonra kopyalamis oldugun temani baska bir dosyaya yapistir sonradan yapistirmis oldugun teman normal kullanacagin temadir ilk kayit etmis oldugun tema bilgisayarinda gorunur ama hicbir yerde kullanamassin her kayit yaptiginda ayni islemi yapman gerekli soyledigimi uygula kesin olur :D

OLUM__MELEGI

Fortgeschrittener

• »OLUM__MELEGI« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. März 2009

• Nachricht senden

8

Dienstag, 1. Juni 2010, 10:38

Teşekkürler arkadaslar verdiğiniz bilgiler için.kullanan ve kullanacak arkadaslar için ön bir bilgi oldugunu dusunuyorum.

9

Samstag, 5. Juni 2010, 20:14

fcp temani Export to File yaptiktan sonra temani kayit ettigin yere tekrar gir ve temayi goreceksin temayi kopyala daha sonra kopyalamis oldugun temani baska bir dosyaya yapistir sonradan yapistirmis oldugun teman normal kullanacagin temadir ilk kayit etmis oldugun tema bilgisayarinda gorunur ama hicbir yerde kullanamassin her kayit yaptiginda ayni islemi yapman gerekli soyledigimi uygula

böyle bir şekilde kayıt edilen fcp dosyası radyoda açılmama gibi sorunla karşılaşabilir

işin doğru bir şekilde olanı alt linkte olduğu gibidir

fcp kaydetme sorunuBURDAN bakabılırsiniz

• »gecemavisi63« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2008

• Nachricht senden

10

Montag, 7. Juni 2010, 10:42

Alıntı sahibi "gurbetci94" fcp temani Export to File yaptiktan sonra temani kayit ettigin yere tekrar gir ve temayi goreceksin temayi kopyala daha sonra kopyalamis oldugun temani baska bir dosyaya yapistir sonradan yapistirmis oldugun teman normal kullanacagin temadir ilk kayit etmis oldugun tema bilgisayarinda gorunur ama hicbir yerde kullanamassin her kayit yaptiginda ayni islemi yapman gerekli soyledigimi uygula

kopya la baska dosyaya yapistir demissin ama ne yaziki izin vermiyor

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

• Nachricht senden

11

Montag, 7. Juni 2010, 10:46

gecemavisi
acmıs oldugunuz dıger konuda yazmaya devam edersenız daha kolay yardımda bulunabılırız ve sızınde aklınız karısmamıs olur..

• »gecemavisi63« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2008

• Nachricht senden

12

Montag, 7. Juni 2010, 10:50

özür ama her yere bas vurdum hic bir yerde gereken yardimi alamadim
yazdiklarin hic biri cözüm olmadi

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

• Nachricht senden

13

Montag, 7. Juni 2010, 10:51

sana yardım etmek ıstıyoruz ama lutfen su lınkdekı konudan cıkma

Tema kayıt edemiyorum..

her yolu denyecegız oncelıkle sorunun ne oldugunu anlamaız gerek
ama bu sekılde konudan konuya atlarsan senı takıp edemem...