Sie sind nicht angemeldet.

_M_E-R_T_

Schüler

• »_M_E-R_T_« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 2. Juli 2007

• Nachricht senden

1

Dienstag, 7. August 2007, 13:44

Besiktas temasi

»_M_E-R_T_« hat folgende Datei angehängt:
  • besiktastemasi.fcp (297 Byte - 357 mal heruntergeladen - zuletzt: 25. Januar 2026, 10:48)

derya.fm.

Schüler

Registrierungsdatum: 26. Juni 2007

• Nachricht senden

2

Dienstag, 7. August 2007, 15:03

Paylaşımın için teşekkürler bendebi BJK.temasi yapmayi düşünüyordum sen yapmışsın gerek kalmadı :)

maxma

Profi

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

3

Dienstag, 7. August 2007, 18:19

mert güzel olmusta su altaki adres yerine imzan altina url yerlestirsan daha güzel olurdu

emegine saglik

slowcu

Meister

• »slowcu« ist männlich

Registrierungsdatum: 2. Juni 2007

• Nachricht senden

4

Dienstag, 7. August 2007, 22:15

Mert abi senden fenerbahce temasi bekliyoruz :D umarim yaparsin benim için ;)

zewko

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 22. Januar 2007

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 8. August 2007, 01:03

eline emegine saglık güsel olmus paylasim için teşekkürler

6

Mittwoch, 8. August 2007, 14:37

mert besiktaslı degilim ama kartallar süper hakını vermek lazim paylasımın icin tesekürler merak ettim birsey var benim bunu aslında murata sormalı ne düsünerek kanarya kulanmıs fener bahce 11 erkegin adeta güc gösterisi yaptıı mücadelede bir takımı simgelemek icin kanarya niye kulanmıslar aslanların ve kartalarin kostugu statda eli dantel eldivenlii cici kizlari kibar narin süslü sahada böyle kızların mac yaptini düsünsenize sapkalı dantel eldivenlikanaryalar gibi harbi merak ettim bunu yinede basarilar dilerim kanaryalara

~DéJaVu-FM~

Anfänger

Registrierungsdatum: 11. August 2007

• Nachricht senden

7

Samstag, 11. August 2007, 13:02

PaYLaŞıM iÇiN SaqoL ...!!!

sanalinfaz

Anfänger

Registrierungsdatum: 19. Januar 2008

• Nachricht senden

8

Samstag, 19. Januar 2008, 23:38

Re: Besiktas temasi

[quote="_M_E-R_T_"][align=center][img]http://img444.imageshack.us/img444/6664/besiio8.jpg[/img][/align][/quote]

ya kardesim bu temanin demo olmiyani yokmu ordan o raya ordan o raya gezdirip duruyosunuz bisey paylasacaksaniz dogru durus bi link verin paylasmiyacaksaniz koymayin sunlari suraya

uye olmak icin ahiret sorusu sorduruyosunuz bo seyde olmuyo bi besiktas temasi hosumuza gitti saedce fcp leri veriyo ben ne yapacam fcp leri resim olmadimi resimdede demo yazip duruyo varsa duzgun linki verinde alim kulanim yoksa 34 dakkadir ugrasiyom bu ne ya

xtafkix

Anfänger

Registrierungsdatum: 23. November 2007

• Nachricht senden

9

Mittwoch, 23. Januar 2008, 11:13

Re: Besiktas temasi

Zitat von »"sanalinfaz"«

Zitat von »"_M_E-R_T_"«

ya kardesim bu temanin demo olmiyani yokmu ordan o raya ordan o raya gezdirip duruyosunuz bisey paylasacaksaniz dogru durus bi link verin paylasmiyacaksaniz koymayin sunlari suraya

uye olmak icin ahiret sorusu sorduruyosunuz bo seyde olmuyo bi besiktas temasi hosumuza gitti saedce fcp leri veriyo ben ne yapacam fcp leri resim olmadimi resimdede demo yazip duruyo varsa duzgun linki verinde alim kulanim yoksa 34 dakkadir ugrasiyom bu ne ya

güzel kardeşim madem anlamıyon bilmiyon bilmişlik yapma orda fcp si verilmiş o resim tanıtım 0olarak eklenmiş fcp sini indirirsin hazır olarak kulanırsın gerçi yaptıgın su hareket sergiledigin bu tavır karsılkgında bence haketmiyosun bu kadar güsel temayı sen ...!

ellerine saglık MERT abi :hiding:

afatih38

Anfänger

Registrierungsdatum: 17. April 2008

• Nachricht senden

10

Mittwoch, 30. April 2008, 20:44

Teşekkürler

Tirnali-57

Erleuchteter

• »Tirnali-57« ist männlich

Registrierungsdatum: 20. Mai 2011

• Nachricht senden

11

Sonntag, 22. Mai 2011, 22:37

Tskler Çok Güzel Bir Tema Olmus Emegine Saglık Paylaşımlarının Devamını Dilerim
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]