Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
derya fm güzel bir fikir düsünmüssün böylelikle arkadaslara baya yardimci olursun diye düsünüyorum
Zitat von »"DJ DELI"«
ne olur abı bı radyoda bana yap ALLAH ıcın ben butun bılgılerı gönderdım abı ama olmamıs sıte yaparmısn abı adresım:------------------
İstenilen bilgileri tam gönderirsen kısa sürede yapılır
yinede buralara takıldım kaldım büyük bir keyfle ve ilgiyle takip ediyorum bu sanki birsey yapacakmıs gibi yinede bu hevesin 4 bir bende olsaydi keske olsaydi radyo veriliyor sitelerkuruluyor su azim istikrar heves ve gayretide paylasabilseydik ne kazanc olurdu radyo kurmak degil radyo olmak cok önemli tüm arkadslara basarılar diliyorum bu keyifli emek ve calısmalarda
Zitat von »"okan60"«
ben bilgileri tam gönderdim 2 3 gün oldu cvp yok
Zitat von »"DJ DELI"«
YA ÖZEL MESAI NASIL ATICAZ BI YARDIMCI OLURMUSNUZ O BILGILERI NERE YAZICAZ ONCEDEN HEPSINI YAZDIM SLM OLARAK GITMIS BI YARDIM EDERMISNIZ
Zitat von »"papatyam~fm"«
arkadaşım siz diilsiniz site için bekliyen tek üye suport görevlisi arkadaşım sizin gibi üyelere site açıyor boş zaamani oldukça elbetteki bilgiler tamsa sizede bir cevap gelecektir...bir site açma ortalama 1 saatini alır bir insanin :blink1: