Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ellerine vede yüregine saglik abisi temalarin gün gectikce dahada güzellesiyor ve netlesiyor tebrikler ederim.
kücük bir not: o koltuksuz halide sankim daha hos olurmus gibime geliyor abisi, yada keske koyu renk tonlarinda ekleseymissin.
yolada devam ..durmak yok okis,,
Ellerinize sağlık,sazlı sözlü güzel bir tema olmuş...
Yalnız saz bir tane olsaydı acaba diyorum dostlar bölümündeki mesela olmasaydı???Dahamı hoş olurdu?
Güzel emeğe ve paylaşan yüreğe teşekkürlerimle
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
eline saglik miko guzel dizayn ama cok detay atlamisin temada bunlar ise kullanmis olduugn resimler temaya uyumsuz olmus,ayriyeten chat alaninda kullanmis oldgun koltugun sag kolugu ust kisimda cft gorukuyor(misafir alani kucuk bence en son ise butonalrdaki yansitmalarin opastyi biraz daha dusursen dahada ayri guzel olcakdireminim.sanirim hizli bi calisma yaptin emegien saglik bundan sonra dikkat edersin 3
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
oy oy ablasi emeklerine saglik cok guzel olmus..bende fikrimi solim ablasi sazin biri fazla koltukda cok buyuk olmus noldu sana dususler goruyom son ekledigin teman superdi toparlan bakem abla sozu dinle
miko kardeşim emeğine sağlık fakat kulanmış olduğun koltuk konseptini temaya pek yakıştıramadım doğrusu gelecek çalışmalarında başarılar dilerim emegine sağlık..
yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar ve boran abi anladim ne demek istedigini birisi diyor chat alani büyük misafir yeri kücük sende diyon koltuksuz omazsa iyi olur walla abi ben gelecek calismalarimda daha güzel sonuclar cikarmaya bakacam
mikail27 çok hoş ve güzel bir çalışma bazı radyolar sadece türkü forma tında yayın yapıyorum bir türkü dostu olarak çok sevdim temayı emeğine yüreğine sağlık tbr
Ellerine vede yüregine saglik abisi temalarin gün gectikce dahada güzellesiyor ve netlesiyor tebrikler ederim.
kücük bir not: o koltuksuz halide sankim daha hos olurmus gibime geliyor abisi, yada keske koyu renk tonlarinda ekleseymissin.
yolada devam ..durmak yok okis,,
tema ustası yorumunu yapmış zaten bende aynı düşünüyorum.ama butonları çok begendim.göze carpıyo ilk bakışta emeğina sağlık paylaşım için tesekkürler...