Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ruyamnur çok güzel olmuş ellerine sağlık tabiki dosyalarımda yerini aldı,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle....
galiba 3 oldu şarkı döneli ben halen dinleyip temayı izliyorum mest olmuş bi durumda...
rüyam bunu yapan senmisin die bakıp bakıp durdum...asılmak için hatun yoktuda o açıdan 
ama bende kaan a katılıyorum bu bir başka muhteşem bişe olmuş ya...en ince noktasına kadar işlemişsin gerçekten...
hele rengi tam benlik...artık bi radyom yok ama en kısa zamanda olduunda kullancam emen 
emeklerine o güsel dobra gönlüne sağlık...
mrblar ruyamnur nekadar guzel olursa olsun temada özveri ve emek benim icin daha ön planda
sen özveriyle temaya guzelikler katmissin + kullanisli bir tema yapmissin
özveri guzelik kulanislik bu 3 olmazsa olmazi yanyana sergilemisin harika olmus
cogu temada görmek mumkun degil bu 3 tane olmasi gerken guzeligi
bizlerle paylastigin icin tskler (:
yoh yoh ii etmişsin böle muhteşem olmuş...gerçi sen onuda eklesen kesin ayrı bi havası olurdu ama...bu başka bişe olmuş hayatum
yoh yoh ii etmişsin böle muhteşem olmuş...gerçi sen onuda eklesen kesin ayrı bi havası olurdu ama...bu başka bişe olmuş hayatum
ayni fikirdeyiz sekerimcigim
OZGUN--DIRENIYORUM YOKLUGUNA
harika sarki bende 2 gundur bunu durmadan dinliyorum paylasmak istedim

ayrica cok tskelr nisa begendigin ve yorum icinde saol
canımm tesekkürler indirdim bileme.özgünü bende çok severimde.sesi farkli geldi birden.ama süper sarkı
ruyam nur bacim cok harikka bir tema ve renk cok sevdigim bir renk ellerine emegine saglik
sizeler kadar güzel yapmam icin baygi bir zaman lazim sanirim ama güzel yapanlarda hayranlikla bakyorum saolun.
selam ve dua ile.
DIRENIYORUM YOKLUGUNA BU SÖZ HOSUMA GITI ILGIMI CEKTI EMEYINIZE SALIK RUYAMNUR GUZEL OLMUS INADINA DIRENMEK
Inadina direnmek hayati
Hayatin çilesinde olsa gerek.
Tepinmek, olabildigince tepinmek;
Prangalari kirarcasina yirtmak,
Yine de;
Hayatin yasantisinda olsa gerek.
Inadina direnmek hayati,
Kosmak, deli taylar gibi,
Nefesini yirtarcasina kosmak.
Yine de;
Hayatin yasantisinda olsa gerek
Inadina direnmek hayati;
Hayatin mayhoslugunda olsa gerek.
Kendinden geçercesine sarhos gibi.
Basi bos gezmek,
Yine de;
Hayatin yasantisinda olsa gerek
süper
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »****ONUR*****« (15. Mai 2010, 13:34)
sankim bi perihan havası gördüm
arkadaş reklam için yanlış yerdesin...
Ellerine Saglık Ablaa Cok Guzel Olmus Paylasım Icın Tesekkurler...
guzel yorumlariniz icin cok cok teskur onur duyuyorum sagoloun

ayrica surmalim benim azmin sonu basaridir
ayrica reklammi parasini alirim ona gore belese yok

melyem kirisiriz ikimiz

)

:
ufaklik sanada tskelr guzel yorum icin
emegine saglik ablam tskler.
emegıne saglık guzel paylasımın ıcın
guzel yorumlariniz icin cok cok teskur onur duyuyorum sagoloun

ayrica surmalim benim azmin sonu basaridir
ayrica reklammi parasini alirim ona gore belese yok