Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
by_Aliyar.. Abi tema süper olmuss emegine saglik saygilarr...
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....
aliyar abi şık bi tema olmuş fakat butonlar şefaf ve arka fon rengiyle font rengi aynı kulanmışsınız ve okunması oldukça zor olmuş yinede emeklerinize sağlık devamını diliyorum abi 3***
aliyar abi şık bi tema olmuş fakat butonlar şefaf ve arka fon rengiyle font rengi aynı kulanmışsınız ve okunması oldukça zor olmuş yinede emeklerinize sağlık devamını diliyorum abi 3***
Geç gelmek pek bir hoşmuş Ellerinize sağlık Ali bey Vera arkadaşıma katılıyor paylaşan yüreğinize teşekkür ediyorum ***
Valla o katilmanin güzelligiyle önce ilk yorum yazan arkadaslara sonrada Melye sana katiliyom :-D
ne dedim bende anlamadim ama katiliyorum iste
Emeginize saglik..
eline saglik ali abisi hos calisma olmus ve bende kizlara katililiyorum paylasimin icin tskelr abisi daha guzel olmaya basladi temalrin ve devamini dilerim
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
abim güzel olmuş çokta kullanşlı, ama bi küçük eleştiri kızmassan, yazı fontunun rengini siyah yapsan sanırım tam süper olurdu.
emeğine yüreğine salık abimm