Sie sind nicht angemeldet.

xseure

Schüler

• »xseure« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. Juni 2007

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 26. Juli 2007, 00:29

RADYO YA GELENLERIN IP ADRESINI NASIL GOREBİLİRİZ

RADYO YA GELENLERIN IP ADRESINI NASIL GOREBİLİRİZ YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM

Ceren

Fortgeschrittener

• »Ceren« ist weiblich

Registrierungsdatum: 25. September 2006

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 26. Juli 2007, 00:36

slm xseure,
flatcast üzeri böyle bir imkanin yok...

fakat sirf meraktan soruyorum IP yi görsen ne yapacan?

internete her baglandiginda IP degisir, kimsenin sabit bir IPsi yok,
illa görmek istiyorum diyorsan radyonu PHP destekli bir alana kur,
siteni ziyaret edenlerin IPsini görürsün...

senin suan IP 88.229.xxx.xxx eee ne isime yariyor, senin gibi bircok kiside buna benzer ip var, internet baglantini kopar ve yeniden gir... IP degismis olur

xseure

Schüler

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 26. Juli 2007, 00:41

GELEN KISILERIN NERDEN OLDUGUNA BAKACAM HANGI SEHIR HANGI ULKE VS. PHP DESTEKLI BIR SITE YAPIM ASAMASINDA HENUZ HTML SAYFASI UZERINDE RADYO KOPSUN BAGLANTISI SEMTI ONEMLI BENIM ICIN GIRDIGI SEHIR YANI DAHA DOGRUSU

Aklimda

Schüler

Registrierungsdatum: 25. Juli 2007

• Nachricht senden

4

Donnerstag, 26. Juli 2007, 02:30

sormasi ayip kimin hangi ülke sehir semt ten katildigini bilsen neye yaricak? hic merakli degilimdir.

Anonymous

unregistriert

5

Donnerstag, 26. Juli 2007, 08:42

Zitat von »"xseure"«

GELEN KISILERIN NERDEN OLDUGUNA BAKACAM HANGI SEHIR HANGI ULKE VS. PHP DESTEKLI BIR SITE YAPIM ASAMASINDA HENUZ HTML SAYFASI UZERINDE RADYO KOPSUN BAGLANTISI SEMTI ONEMLI BENIM ICIN GIRDIGI SEHIR YANI DAHA DOGRUSU

sana yardımcı olacak X TREME 3 var bu yöntemle kullanarak ogrenebılırsın

matrix

Schüler

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 26. Juli 2007, 09:27

statik ipde bunu ögrenemezsin hangi şehir oldugunu trden merkez ankara çıkar

yani şehiri ögrenmek için kişinin sabit ip si olması lazım bunun için zor elbete cok daha gelişmiş programlar vardır ve cok ücretlidir

AllaTurkaa

Technik

• »AllaTurkaa« ist männlich

Registrierungsdatum: 8. April 2010

• Nachricht senden

7

Donnerstag, 26. Juli 2007, 10:02

@ xseure,
kimlerin nerden geldigini nakadar sayfanda durdugunu, giris - cikis, günlük ziyaretci sayisi vs.vs.
gösteren bircok ücretsiz program var, ben mesela bunlardan birini haftanin radyosuna yönlendiren sayfamiza ekledim.
yapman gereken öyle bir hizmete üye olup ufak bir html kodunu sayfana yapistiriyorsun.
burda --> http://www.hafta.allaturkaa.de/ solda en assagda allaturkaa banerinin altinda ufak bir logo.. üzerine tiklayinca statistikleri görebilirsin!

yada burda --> http://webstats.motigo.com/s?tab=1&link=1&id=4390039&last=more bak

fakat motigo webstats menüsü sade almanca ve ingilizce...

xseure

Schüler

• Nachricht senden

8

Freitag, 27. Juli 2007, 02:53

kardesim bazi giren dengesizlerin ipleri gerekiyor ne yapacagimi ben ip alinca yaparim ne yapacagimi arti telekoma o ip no verdigin zaman nerden oldugu cikar vs. arti programlar var vs. vs. :) orasinida bana birakin :) degilmi ayrıca tskler administrator bakayim insallah isime yarar bir seyler bulurum

Aklimda

Schüler

Registrierungsdatum: 25. Juli 2007

• Nachricht senden

9

Freitag, 27. Juli 2007, 03:41

Zitat von »"xseure"«

kardesim bazi giren dengesizlerin ipleri gerekiyor ne yapacagimi ben ip alinca yaparim ne yapacagimi arti telekoma o ip no verdigin zaman nerden oldugu cikar vs. arti programlar var vs. vs. :) orasinida bana birakin :) degilmi ayrıca tskler administrator bakayim insallah isime yarar bir seyler bulurum

Merhaba Arkadasim,

bende yasadim böyle bir olay onun icin bunu yazabiliyorum burda, fakat unut bunu yani IP numarasini alipta Telekoma gittigin zaman HIC BIR SEY elde edemiyorsun, ancak Avukat tan Savciliga bas vurucan oda olayi Hakime ileticek de eger oda tamam derse ozaman Avukatin IP Numarasindan Telekomdan Bilgi alabiliyorsun (Datenschutz Gesetz) sonada o Insana Mektup yazicanizda Mahkemelik olucanizda falan, yani bu iste hem uzun sürer yani sansin varsa 1 sene sürer hemde Masrafli olay.

Yapacagin bir sey varsa artik geldiginde Banlican ve dua edicen gelmesin bir pislik yapmasin diye, yani öyle bir olayki o kisinin kim oldugunu ögrensen bile ve o kisinin internet Anbieterine gidip desen bile hic bir sey elde edemiyorsun, en basiti git Flatcaste sikayet et deki felanca Radyo sahibi bana böyle böyle yapti diye onlar bile dicekler ya baska Chat al yada Banla gitsin, yani yardimi yok bunun.

CAN POLAT

Schüler

Registrierungsdatum: 19. Juni 2007

• Nachricht senden

10

Freitag, 27. Juli 2007, 05:07

slm arkadaslar cok güzel aciklama yazmisiniz bende okudum eklenecek sey olmadigini gördüm ellerinize saglik varolaisniz saygilarimla

xseure

Schüler

• Nachricht senden

11

Samstag, 28. Juli 2007, 16:25

ACIKLAMAN ICIN TSK EDERIM SAGOL BUTUN BUNLARI HEPSINI BILIYORUM TABIKI BEN INAT ETTIM NE YAPIP EDIP BUNU YAPACAGIM ICIM RAHAT ETMIYECEK YOKSA YAPTIGIM ZAMANDA BUNU YAZACAGIM BURAYA :)

mustafa20

Anfänger

Registrierungsdatum: 2. Mai 2007

• Nachricht senden

12

Donnerstag, 20. September 2007, 18:58

kardes bir istek paneli koy radyona sana gönderieln mesajlarda ip adresi cikiyor mesela www.cbox.ws

Psychic

Anfänger

Registrierungsdatum: 21. September 2007

• Nachricht senden

13

Freitag, 21. September 2007, 00:54

$imdi Arkada$im.. ßunu Ogrenmenin KoLay oLarak 2 yoLu war ..Php DestekLi ßi Siteden , Ya da Radyona ßi Link Koyarsin (istek sayfasi :P) ßu $ekiLde . .
ip değişmesine GeLeLim.. istedigi Kadar ip değişsin Her $ekiLde GeLen insanin yeri Her seferinde Ayni Yer cıkar.. Ki ßi sorun war Ya Karsindaki insan ßenim Gißi Sahte Proxy KuLLaniyosra Ne yapacaksin ?.. ßen $u anda aLmanyada Görünüyorum.. Ama New$ehirdeyim.. :) Neyse Umarim ßi Çaresini ßuLursun ;) Allah koLayLik Versin..

CEO_

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. April 2008

• Nachricht senden

14

Dienstag, 20. Mai 2008, 04:22

:) psychic haklı bende sesli sohbet sitelerine girer iken honkong proxisi kullaniyorum bazi güvenilir siteler haric tabi bu sitegibi illa ögrencem diyo isen bu gelen kisi zaten senin uzagında deil kardesim kendi icinden birisi sana bu kufru eden kisi dısardan x kisi gelipde onune gelen radyoya kufur etmez bence bu kisi seni taniyan bence illa ogrenmek istersen ki sana en garanti yok msnden alabilirsin kullandıgı modem markasına kadar soyleyen programlar var ama paylasılmaz o ayrı bir mevzu ıp pesinde kosacagın kadar siten guvenlik onlemi almıs olsan bunları yasamassın

bati_sahili

Anfänger

Registrierungsdatum: 21. März 2008

• Nachricht senden

15

Samstag, 19. Juli 2008, 13:55

o kadar cok yorum yapilmis ama hala bi sonuc yok
ben html bi site kullaniyorum ve benim radyoma girenlerin ipsini +geldiği sehiri görmek istiyorum o onli yeter bana bana bunun icin gereken html kodunu veya istek paneliyle oldugu söleniyo onun html kodunu verebilirmisiniz simdiden tsk ederim

DJ_RÜZGAR

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

16

Samstag, 19. Juli 2008, 14:19

kardes bende html site kullanıyorum ve bulamadım yanı benım görebilecegim kodu bulamadım ama ziyaretçi kendi ip adresini görebilir bunun var kodu yanlız sen görmek istiyosan sanırım asp yada php kullanman gerek ben öle biliyorum

radyoo

Schüler

• »radyoo« ist männlich

Registrierungsdatum: 27. November 2006

• Nachricht senden

17

Samstag, 19. Juli 2008, 14:19

bati_sahili,
html üzeri böyle bir imkanin yok

alternativ bir cözümü allaturkaa yukarda zaten yazmis.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

18

Samstag, 19. Juli 2008, 14:22

bati_sahili, BURDA OLSUN FORUMDA OLSUN ZATEN GEREKEN BIGILER VERILMIS, IP ADRESINI VE TAM BILGIYI GORMEK ICIN PHP SITESI KURMAN LAZIM, VE SITE UZERINDEN GIRISLE RADYONA GIRENLERI GOREBILIRSIN, AMA BU KESIN CEVAP OLMAZ CUNKI SABIT IP ADRESI OLMAYANLAR ICIN BIRSEY YAPAMAZSIN VE DOGRU SONUC ALAMAZSIN,

YADA BU VERDIGIM LINK UZERINDEN ISTEDIGINI SEC VE SITENE YERLESTIR, IP ADRESLERINI GOREBILIRMISIN BILMIYORUM AMA SEHIRLERI GOSTERIYOR..

http://www.compteur.cc/

DJ_RÜZGAR

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

19

Samstag, 19. Juli 2008, 14:23

ya bıde su var görsen ne olacak benım ıp adresını vereyım sana yap bakalım ne yapacanız elınıze ne gececekkı ??

serseri-45

Anfänger

Registrierungsdatum: 16. Dezember 2008

• Nachricht senden

20

Samstag, 10. Januar 2009, 06:02

ARKADASLAR DİNLEYİCİ KENDİ İP SİNDENDEN BASKA İP GÖREMEZ BEN ÇOK ARASTİRDİM KORUMAK İÇİN AMA YOK CAR MÜMKÜN DEGİL XSEURE BAK BU SEKİL BİR SEY YOK AMA İNAT ETTİM DİYORSAN BUL DA BİZ DE KURTULALİM KÜFÜR DUYMAKTAN DE DEDİGİM GİBİ KENDİ İP LERİN GÖREBİLİRLER BU DA KOD: CALİSİYO EMİN OL DEMEDİM

KOD:><a href="http://www.ip-numaram.com/" _fcksavedurl="http://www.ip-numaram.com/" _fcksavedurl="http://www.ip-numaram.com/" _fcksavedurl="http://www.ip-numaram.com/" target="_blank"> IP adresi</a> <script type="text/javascript" src="http://www.ip-numaram.com/ip2c.php"></script>

İSİNE YARSA SEVİNİRİM ''www.karenim.de.ki'' ------------''www.karenim.blogcu..com''----------------www.karenim.tr.cc sitelerinde uyguluyorum ama not olarak su sekil yazarsan hiç küfür olmuyo emin ol kod ekle altina izliyom yaz bitti :D