Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Sonntag, 18. April 2010, 00:49

sevdim seni maabuduma(by/asikardelen)

»*-*ASİKARDELEN*-*« hat folgende Datei angehängt:

gonulcano

Meister

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

2

Sonntag, 18. April 2010, 00:56

Of offff ablası kutlu haftasında döktürmüşsün :) Ellerine yüreğine sağlık....
Bende sevdim senide,temanıda,Allah razı olsun...
Güzel paylaşımına teşekkürler :)

VeR@

Profi

• »VeR@« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. November 2009

• Nachricht senden

3

Sonntag, 18. April 2010, 01:07

harikasınnn asi böyle anlamlı günlerde böylesi bi tema hazırladığın için Allah razı olsun emeklerine sağlıkk bayıldım inanki 5 yıldız veriyorum 8 olsa 8 veriridm yani :D tebrk ediyorum seni devamını dilerim cnm :thumbsup:

• »_*YAGMUR*_« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Dezember 2009

• Nachricht senden

4

Sonntag, 18. April 2010, 01:16

*-*ASİKARDELEN*-*emegine saglik canim ALLAH RAZIOLSUN tek kelimeyle muhtesem olmus yildizlar yetmez bu guzellige 5 yildizda benden canim :)

5

Sonntag, 18. April 2010, 01:29

canımm tesekkürler gönül ablam...veram bu güzel sözleriniz için.bende çok duygulandım bu temada.ALLAH hepimize nasip eylesin o güzel yerleri görmek insallah:) yağmurcumm tskler canım :) gene duygulandım:)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »*-*ASİKARDELEN*-*« (18. April 2010, 01:36)

6

Sonntag, 18. April 2010, 02:04

Ablası Çok Hoş Olmuş Tebrikler Renk Seçimin Oldukça Güzel Teşekkürler

(Keşke Chat Alanındaki Resmi Az Daha Karartsaymışsın :( )

(Bu Çok Önemli Vede Değerli Haftada Böyle Bir Çalışma Yapman Bizlere Hatırlatman Oldukça Mükemmel Bir Şeydi
Teşekkürler Şimdiden Seninde Kutlu Doğum Haftan Kutlu Olsun Ablası O Güzel Yüreğin Dert Görmesin)

• »DJ*LAZ*GÜLÜ« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. April 2008

• Nachricht senden

7

Sonntag, 18. April 2010, 02:08

ASI BACIM ALLAH RAZI OLSUN MUHTESEM OLMUS NE DIYEYIM HERSEYIYLE HARIKA ILAHIDE COK SEVDIGIM ILAHIDIR EMEKLERINE SAGLIK HERSEY SÜPER OLMUS

dj melek

Meister

• »dj melek« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. März 2008

• Nachricht senden

8

Sonntag, 18. April 2010, 02:24

*-*ASİKARDELEN*-*;Öncelikle Kutlu Dogum Haftası tüm islamına kutlu olsun.Tema gerçekten muhteşem olmuş emeginize saglık.Bir küçük ayrıntı Babush kardeşimin dedigi gibi chat alanını biraz karartsaydınız sanırım daha muhteşem olurdu.Temaya verielcek yıldızlarr yetmez burdaki yıldızlarla tşklrr. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (temayi indirip kullandıktan sonra yazdım yorumumu)

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

9

Sonntag, 18. April 2010, 02:50

tebrik ederim muhtesem bir tema olmus herseyi ile harika hemen aldik bacim eline saglik yanliz tek sorun yazilarnet görünmüyor biraz koyulastirsaydin chat alanini bir okadarda kullanisli olucakti ..

BORAN55

Profi

• »BORAN55« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Dezember 2007

• Nachricht senden

10

Sonntag, 18. April 2010, 03:35

Bende yorum yazan diger degerli arkadaslara katiliyorum Asi kelimeler kifayetsiz kalacak derecede muhtesem olmus, ellerine, yüregine vede emeklerine saglik.. tebrikler ederim..

• »BY*ZALIM« ist männlich

Registrierungsdatum: 27. März 2009

• Nachricht senden

11

Sonntag, 18. April 2010, 05:46

diycek söz yok *****

12

Sonntag, 18. April 2010, 08:30

Süper Olmus Helal

ELLERINE SAGLIK

• »KARDELEN_NL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2009

• Nachricht senden

13

Sonntag, 18. April 2010, 09:19

cok goz alici bir sayfa harika otesi olmus her zamanki gibi, emegine saglik tskler.

nisa nisa

Erleuchteter

• »nisa nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

14

Sonntag, 18. April 2010, 09:50

cnm harika muhteşem olmuş sadece kırmızı güller olmamışş bencede excellantlik bir tema

(Masum)

Erleuchteter

• »(Masum)« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

15

Sonntag, 18. April 2010, 09:55

emegine saglik AsiKardelen, altin degerinde bir tema olmus :)
her ayrintisi cok hos ama chat alanindaki resim yazilarin okunmasinda sorun yapabilir,
birde ayni resmi 4 ayri yerde kullanmissin, bence biraz kalabalik olmus..
paylasimin icin tskler..

16

Sonntag, 18. April 2010, 11:01

oy oy çoooook çok tesekkürler ederim arkadaslarıma ayrı ayrı güzel ve anlamlı yorumları ve eleşirileri için;) bu çok güzel kutlu doğum haftası hepimizede kutlu olsun:)

17

Sonntag, 18. April 2010, 12:06

TEK KELİMEYLE MUHTESEM EMEGINE YUREGINE SAGLIK ABLACIM TEBRIK EDERIM :thumbup:

gonulcano

Meister

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

18

Sonntag, 18. April 2010, 12:22

Nacizena bir not düşmek istiyorum.Temadaki kırmızı gül heryerde Peygamberimiz Hz.Muhammed (SAV)temsili olarak kabul edilir.
Kokusunu terinden,alını O'na verilen güzelliklere hayasından doğan al yanaklarından aldığı söylenilir.Şefaatini hak etmemiz dualarımla...

Beyaz_Gelıncık

Erleuchteter

• »Beyaz_Gelıncık« ist weiblich

Registrierungsdatum: 23. Dezember 2009

• Nachricht senden

19

Sonntag, 18. April 2010, 12:26

cok guzel olmus emegıne yuregıne saglık ASIKARDELEN cokta guzel bır ılahidir :thumbsup:

20

Sonntag, 18. April 2010, 13:51

gercekden dizayn harika olmus,renkelr super uyumlu, manasi ve anlami buyuk olan bi tema olmus tbrkelr cani gonulden.burda masuma katiliyorum ayni resim kullanmisin nazarlik diyim oda olsun demi ya :D guzel paylasimin icin tskelr ve bu basarininda devamini dilerim hayatim 4 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: