Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
ISLAM RADYO INDEX - En güzeli sizin olsun
Selamünaleyküm arkadaslar
Bu index benden tüm dini yayin yapan arkadaslara hediye olsun.
Cok temiz ve kullanisli bir indexdir.
Editleme hakkinda:
- radyo ayarlarinizi Flatcastta 917*600 ayarlarinda yapin.
- Index.html dosyasini editörle acin ve " www.google.de" yazan yere kendi radyo linkinizi ekleyin.
- Güle güle kullanin.
SITEDE COPYRIGT VE DESIGN DEGISEN HERKESE HAKKIM HELAL DEGILDIR !
Site izle - indir :
Önizleme:
www.x-somedia.com/demo6/index.html
Dosya Indir :
http://www.x-somedia.com/demo6/siteindex.rar
elinize saglik güzel bir index olmuss ..
ALLAH razi olsun kardes emeginize saglik güzel bir index olmus..
çokk güzel olmuş somedia emeklerinize saglık devamını diliyorum...
somediya guzel sade bir indeks olmus elinize salik sitelerine ekliyen arkadaslara gule gule kullansinlar
emegine sağlık arkadaşım süper bir eser olmu ellerin dert görmesin
Ben tsk ederim arkadaslar.güle güle kullanin
selamun aleykum arkadaslar bu index in kodlarını ben bulamadım ?
indirdim siteme koydum ama olmuyor kardes
Yakup arkadasim nasil olmuyor anlamadim ?
detayli bir sekilde anlatirsan sorunu yardimci olabilirim.
Eger yapamiyorsan msn adresimi ekle ben yaparim.
bende yapamadım resimleri ubload yapıp siteme ekliyorum resimler gözükmüyor sitemde
sorun kodlardamı yoksa resimleri benmi yapamadım ?
dosyayı bende indirdim.içinden siteindex dosyası çıktı.onun içinde images,ban,index,pngfix ve trans dosyaları çıktı.index dosyasını wordpadde açtım.gerekli isim değişikliklerini yaptım.önizleme yapınca boş beyaz bir ekranda sadece radyo ekranı ve üzerinde dj girişi,nick al vs. yazıları var.başka hiç birşey çıkmadı.bembeyaz bir sayfa oldu.blogcuya yerleştirmeye çalışıyorum.nerede hata yaptığımı yazarsanız sevinirim.başka arayışa girmek istemiyorum.çok güzel ve hoş bir index.şimdiden teşekkür ederim...
es selamu aleykum.somedia kardesim link calismiyor.ALLAH rizasi icin su linke bir bakarmisin. not found
The requested URL /demo4/ was not found on this server.bu hatayi veriyor.hem önizleme hemde indirme ayni sekilde
SENOL_77 , konu sahibine ozel mesaj yazin, umarim forumu ziyaret edip yeniler.