Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Yeni Forum Ile Ilgili Soru Ve Cevaplar
eger ekran görüntün 1260 ise tam olarak görebilmelisin, muhtemelen zoom yapmisindir... 1260 ekranda cok daha net görüntü olmaliydi.
ctrl ve 0 tuslarina tikliyarak zoom 100% getirebilirsin. 1024px ekranlarda senin yaptigin ekran görüntüsü gibi görünüyor
burda gereken cevap admin tarafindan verilmisti, uyguladinmi?
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
BİLİYORUM HERSEY İLK ETAPTA HEP ZORDUR.BEN DÜN İLK GELDİĞİMDE BAYA Bİ SASKINLIK YASADIM.AMA GEZDİKCE VE İNCELEDİKCE ASLINDA HEM GENİŞ HEMDE İÇERİKLİ BİR FORUM OLDUGUNA KARAR VERDİM...EGERKİ BU KÜÇÜK SORUNLARDA GİDERİLİRSE EMİNİM.ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL OLUCAK.HERKES DİĞERİNE ÇOK ALIŞMIŞTI BENDE DAHİL!!!NERDEYSE DİYEBİLİRİMKİ BURDA DOĞDUM.EMEKLEDİM VE İLK ADIMLARIMIDA BURDA ATTIM.ALLATURKAA DE EVİM.SİZLERDE AİLEM OLDUNUZ.HER NE OLURSA OLSUN.EVİMİDE AİLEMİDE BIRAKMAYA HİÇ NİYETİM YOK

BU ARADA ALLATURKAA KARMA TEMALAR BÖLÜMÜNÜDE TEKRARDAN ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ....
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
guzel dusuncelerin icin tskler kardelen

Karma Tema hala var ama henuz baglanti eklenmedi direk olarak ulasabilirsiniz
Karme Tema
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
@asikardelen,
peki ekran görüntün kac?
masa üstüne sag tiklayarak ayrintilarindan ögrenebilirsin?
1024*768 biraz kücük geliyor, ekranin gercekten büyük ise ayarlarda en sonuna getir, en temiz görüm en yüksegidir, masum simdi sana bir ekran kopyasi ekler

alternatif olarak altan tema degistir ile AllaTurkaa2 yi sec
Kardelen, admin yeni bir gorunum hazirlayacak bu gibi sorun yasayan arkadaslar icin kolaylik olur bu.
simdilik yine duzenlemeler yapiliyor yakinda cozulmus olur..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
estf asikardelen, hepimiz acemilik cekiyoruz

Allah admine sabir versin bizlerde ona sorup ogreniyoruz
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
masa üstünü sağ tıkla
görüntü özellikleri cıkar ordan
ayarlara gidicen
ekran çözünürlüğünü en saga cok yazan yere cevir düzelir
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hepimize hayirli olsunn yeni görünümlü forumumuz
Emegi gecen herkese tskler,
Masum'um seninde cok ugras sarfettigini emeginin gectigini biliyorum canim süper olmus
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
hepimize hayirli olsunn yeni görünümlü forumumuz
Emegi gecen herkese tskler,
Masum'um seninde cok ugras sarfettigini emeginin gectigini biliyorum canim süper olmus
oyy oyy aycin canim senide burda gormek cok guzel

tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
site yeni hali çok güzel olmuş ben biraz eski bir üyeyim ama foruma çok girmiyordum şimden sonra girerim artık ama eksiklikler var insaallah zamanla iyileşir..
http://radiogercekdostlar.tr.gg/
İlgili arkaşlarım ben bişi soracagım ,eski forumda vardı ,bir üye 2 gün girmedi siteye 2 gün sonra girdi o zamana kadar ne mesaj yazılmış profil resminin altında vardı,misal 130 mesaj yazılmışşa hepsine bakabiliyorduk şimdi o secenek varda benmi göremedim tşkler..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]
İlgili arkaşlarım ben bişi soracagım ,eski forumda vardı ,bir üye 2 gün girmedi siteye 2 gün sonra girdi o zamana kadar ne mesaj yazılmış profil resminin altında vardı,misal 130 mesaj yazılmışşa hepsine bakabiliyorduk şimdi o secenek varda benmi göremedim tşkler..
Forum girdiginiz zaman us kisimda mavi bir serit icerisinde son ziyaretinizden buyana eklenen mesajlar hakkinda bir link gorursunuz.
birde forumun sag ust kosessindeki arama buttonuna tikladiginizda ornek olarak son 24 saate ait konular secenegi ile bakabilirsiniz, yada diger secenekleri deneyin.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]
ana temasi derkenn mimi ne demek istedin arkadaşım
bu sitenin nesini anlamadın neresini
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »nisa nisa« (18. April 2010, 10:52)
Sitenin ana temasi AllaTurkaa ve AllaTurkaa2 olarak geciyor, default olanlar kaldirildi,
neden sordunuz bir sorunmu yasadinizki?
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »(Masum)« (18. April 2010, 10:53)
Sitenin hangi script olduğunu soruyor sanırım.
Alışılmış bir forum değil. Ama çok hoş bence. Ayrıntılı bilgi için sitenin anasayfasına bakabilirsin.
Burning Board
TAVİZ YOK !!!