Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Yeni Forumu Nasil Buldunuz?
Sonunda yeni foruma ta$inmis bulunuyoruz, goruslerinizi bizlere iletin, sizce yeni forum nasil?
Ilk cevap benden gelsin, evet cok begendim ben
bende bendee cokkkk bagandimmmmmm harikaa olmuşşş
ellerine sağlık adminimm
ve emegi gecen herkeze tşkler
evet cok hos olmus birde yüklemeler nasil oluyor onu ögrene bilseydim :d öbürünü yeni ögrenmistim bunu nasil yapacagimizi bir anlatim konusu acilsa cok iyi olur bence saygilar.....
berfin begenmene sevindim, yeni forum hepimiz icin bir yenilik, takildigin noktalar oldugunda bizlere sorabilirsiniz, bir sure hep beraber acemilik cekecegiz ama atlatacagiz eminim
bence yeni forum hakkında soru cevap bölümü acmak en iyisi olacak
YENI FORUM TABIKI COK GUZEL OLMUS AMA DIGERINBI ALISINCA BU FORUMU KULANMAK BIRAZ ZOR GELIYOR BANA AMA ZAMANLA ALISIRIZ EMINIM ... BU YENI FORUMU HAZIRLAYAN ...EMEGI GECEN HERKESE TSKLER..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARDAN ALLAH RAZI OLSUN AMA ECÜK UĞRAŞICAZ GİBİ

) YAŞLANDIRDI BU BENİ BİR GÜNDE

))
Pööööffff.... hala cok SIKICI!
Alışmak biraz zaman alacak,zamanla inş. alışırız
guzel ama biraz zamanla alismak lazim ama emeginize saglik guzel olmus
eliniz alıştıgında eski forumu aramıycaksınız bile
bu forumda o kadar güzel yenilikler varki incelediginizde sizlerde vazgeçemiyeceksiniz
sağolsun adminimiz bizlere öle kolaylıklar getirmişki bu forumda
en basitinden sayfanın sağ alt kçşesindeki mavi oka tıkladıgınızda direk sayfanın basına geçiyonuz
tema sayfasına girmeden yeşile tıklarsanız direk o sayfada buluyonuz kendinizzi
bunlar sadece küçük detaylar incelediğinizde inanın cok seveceksiniz
ben şahsıma çok begendimm çok kolay çok da güzel
Emegi gecen herkez Sagolsun
Ellerinize Saglik..
Kanimca cok güzel bir gecis oldu.. Cok saglam ve kullanisli bir Sistem secilmis, eklentiler ve
düzenlemelerde bittikden sonra cok az Arkadasin alismakta Sorun cekicegini düsünüyorum..
nasil alisacagimizdan cok aradaki farki, yeni fonksionlara kurcalarsak zaten kisa zamanda
eski Sistemi hepimize unutdurucak Özellikleri oldugunun farkina variriz..
ellerine sağlık Al-Pi. Bende çok çok beğendim gerçektende. Grafik ve Flattaki en güzel 2 forum. benim site ve burası hehehe
işin şakası tebrikler.
Öncelikle yayinda ve yapimda emegi gecen tüm arkadaslari tebrikler ederim.
Estetik ve islev acisindan hos,saglam ve kullanisli bir altyapi olusturulmus ,Sarfedilen emeklere ve özverilere degmis oldugunu görmek güzel.
Rabbim utandirmasin ins, diyorum.
Tesekkürler Boran,
Yeni forumu bende begendim, diger sistemlerede cok ugrasildi gercektende ( Hepsi bosuna imis

) ama bu sefer oldu, Alpi gercekten seni tebrik ediyorum canim arkadasim.
Yeni forumda eksiklikler var ama günden güne bunlar yerine oturcak arkadaslar herseyden önce sabir lazim
eski foruma alıstıgımız icin
bu yeni tema biraz garip geliyor.
yinede güzel tbrk ederim.
Bilmiyorumda her seysüper olmus emegi gecenlere tesekkürler süper olmus eski maviyi buraya tasisak daha hos olurmuydu acaba
) alismis gözlerimiz belkide ondan daha cekici bir mavisi vardi eskinin haksizmiyim...??
emeği geçen herkesin ellerine sağlık...çok güzel olmuş...tebrikler harika bir çalışma çıkmış ortaya...
Ben hala eski formu arayanlardadım..Bir türlü alışamadım
Epey zaman alacak gibi alışmam yinede emegi geçenlere teşekkürler..