Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
selamm FISTIK*FM HOSGELDINIZ gifi ıstıyorum mumkunse sıyah-kırmızı fon uzerıne kırmızı yazıyla olursa sevınırım radyo gırısı ıcınnn şimdiden tesekkurler :blush2: :blush2:
selamm FISTIK*FM HOSGELDINIZ gifi ıstıyorum mumkunse sıyah-kırmızı fon uzerıne kırmızı yazıyla olursa sevınırım radyo gırısı ıcınnn şimdiden tesekkurler :blush2: :blush2:
ıyı yayınlarda kullanın...
cok tesekkur ederım emeklerınıze saglıkk delıkurt :27672:
LÜTFEN BANADA madenci-19
madenci-sizlerle
MADENCI-19
AYVA KÖYÜ RADYOSUNA HOŞGELDİNİZ
diye değişik şekillerde yazarsanız çok sevinirim alla turkada değişik zamanlarda bir kaç defa böyle yazılar istedim ama malesef yazan olmadı eğer yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :thx:
slm bana rıca etsem sarı kırmızı renkte .. melegimmm yaparmısnız 4 adet
selam tekrar ben yazilarimi gören arkadaslarim cok begendiler benden rica ettiler bende senden rica ediyorum mümkünse pembe ve kırmızı renkte kalp içinde ve dönenden MELEK DİLEK AYFER VE AYSE yazabilirmisiniz şimdiden çok tesekkür ediyorum iyi çalışmalar...
slm kardes emegıne yuregıne saglıkk radyomda buutn arkadas begende benden rıca etı ...turuncu ve kahve renkte .. ADANALI... GİZEM ... adanali sizlerle ... 4 adet yaparsan sevınırm ALLAHIM YARDIMCIN OLSUNNN
SLM DJOKAN66 RİCA ETSEM MÜMKÜNMÜ SİMDİDEN TSKLER HEPSİ COK GÜZEL OLMUS EMEYİNİZE YÜREYİNİZE SAGLİK TSKLER
çok tskler yüregine elerine saglıkkk süpersin
slmm bana KRALLFMMM HOŞGELDİNİZ yazarmısınızz simdiden teşkür ederimmmmm . 3 degişik şekildee saolunnn
selam giflerinizi çok beğendim banada yaparmısınız acaba ?
Dj_EmRe
Akpinargenclikfm hosgeldiniz
gibilerinden
çok teşekkür ederim sagolun simdiden.. Kolay gelsin
SLM DJOKAN66 RİCA ETSEM MÜMKÜNMÜ SİMDİDEN TSKLER HEPSİ COK GÜZEL OLMUS EMEYİNİZE YÜREYİNİZE SAGLİK TSKLER
iyi yayinlarda kullan...
slmm bana KRALLFMMM HOŞGELDİNİZ yazarmısınızz simdiden teşkür ederimmmmm . 3 degişik şekildee saolunnn
güzel yayınlarda kullanın..
DJ_BYDAMAR VE FERDİTAYFUR FM YAZABILIRMISINIZ SIMDIDEN TSKLER
selam giflerinizi çok beğendim banada yaparmısınız acaba ?
Dj_EmRe
Akpinargenclikfm hosgeldiniz
gibilerinden
çok teşekkür ederim sagolun simdiden.. Kolay gelsin

iyi yayinlarda kullanın...