Sie sind nicht angemeldet.

volkan_52

Anfänger

• »volkan_52« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 15. Februar 2010

• Nachricht senden

1

Montag, 15. Februar 2010, 16:56

Hazirladigim FCP dosyasi baska bilgisayarda acilmiyor ?

MERHABA BEN KENDİ TEMAMI YAPIYORUM VE KAYDEDİYORUM BASKA BİR ARKADASIMA GÖNDERDİGİMDE O RADYOSUNDA AÇTIGINDA TEMANIN RESMİ GÖRÜNMÜYOR YARIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

2

Dienstag, 16. Februar 2010, 16:49

Sorun 68 defa okunmuş ama yanıt verilmemiş. Neden mi? Bu şekilde açılan başlıklara ( LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK İHTİYACIM VAR... )yanıt verilmiyor ne yazık ki.

Sorunun cevabını arama ya fcp yapma yazarak bulabilirsin. Temaya eklediğin resmi herhangi bir internet sunucusuna yükleyip linkini alman ve kaydetmen gerekli.

Findik

Jüri

• »Findik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juni 2007

• Nachricht senden

3

Dienstag, 16. Februar 2010, 17:35

bu basligi nasil bu bölüme acmis??

ben bu bölüme baslik acamiyorum, yanilmiyorsam burda sadece flatcast yardim paylasimlari bulunuyor, sorular bir alt katta :-)

tankonb

Fortgeschrittener

• »tankonb« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 27. Dezember 2009

• Nachricht senden

4

Dienstag, 16. Februar 2010, 18:01

Temanda kullandığın resimleri kendi pcden seçersen karşıda oresimler olmadığından göstermez. Resimleri ImageShack siteye upload ederek temanada resimlerin direk linkini verirsen her yerde teman tam olarak gözükür.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

5

Dienstag, 16. Februar 2010, 20:00

volkan_52, Designer Tool'da arkaplana gectiginde sag ustteki menude Background yazan yere tikla ve URL yazani sec,

radyo sayfasinin sol uste kosesinde bir serit acilir, daha onceden resim sitesine yukledigin tema linkini burdaki linki silip yapistir ve ENTER tusuna bas..