Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
teyfida bende ayni düsünceye katiliyorum, radyo o sayfada cok hos olur, gercekten cok güzel bi calisma tebrikler radyokral
slm iyi gunler ben sizden bu adex kodlamasini yazarmisini indirince acilmiyor bende
cok saolun kodlama yaparsaniz be alamiyom
indir
meklee olmuyor pc acmiyor
omi6838, indirdigin dosya icindeki Internet Explorer simgesine sag tikla ve birlikte ac seceneginden Metin belgesi olarak sec, o zaman kodlar yazi halinde cikar ve duzenlyebilirsin,
isin bittiginde kayit isimini degismeden kayit et, o zaman IE simgesindeki kodlar otamatik degisir..
cok güzel ya süper olmus :smiley:
tskler iyi günlerde kullanin....

)
Harikulade ötesi bir index bu hayran kaldım..Yüreğinize,emeğinize sağlık arkadaşım..Radyo sayfam yapmak istedim ama başaramadım..www.blogcu.com işlemedi kodlar (: blogcu ya görede hazırlamanız mümkünmüdür acaba...Esenlikler diliyorum...
sizlerde saolun blogcuya uymlu demissin siz ücretsiz bir host edinip atsaniz... :lol:
gercekden muhtesem bi indeks olmus emeginze saglik :h050:
tsklr yüreginize saglik arkdsim
teşekkürler arkdasşım ahrika olmuş
ya çok muhteşem fakat bu (somee.com) sitesi nasıl kurulur nasıl bunu yükleriz
ya bunu nasıl ekliyok radyomuza
bende blogcuya eklemek istiyorum ama olmuyor.yeniyiz çok detaylı anlatırsanız çok sevinirim

yoksa gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık...
slm arkadaslar benim sayfa yani html kurmasini bilen birinden yardim isteyecektim bana azeri yani icersinde agri dagi igdir ilimize ait seyleri barindiran bir index ricam olcakti mumkunmu acaba anlayan bilgisi olan kardeslerimden ricam olur cevaplarinizi bekliyorum acil lütfen simddien sonsuz tsklerimi saygi ve sevgilerimi sunarim :sevgi:
yüregine saglık harika bir çalısma
süper olmus emegine saglik güzelpaylasim cicekler cok güzelll....
paylasım ıcın tsk ler emegıne saglık