Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
mucit111, ip sabitlemeyi yaptiniz mi ?
burda videolu anlatim mevcuct http://www.allaturkaa.de/fcp/videos/ipsabitleme.html
Re: radyo ya giremiyorlar girende düşüyor
güvenlik duvarından flatcast a izin ver açtım nettende baska bir yöntem bulamadım
1 - Bazı modemlerin kendi güvenlik duvarı (Firewall) vardır ordanda verdinizmi ?
2 - ve yine kullandığınız herhangi bir virüs tarayıcı programlarının Firewall'i vardır onuda yaptınızmı ?
hala mapping kırmızı ise demekki biryerlerde eksik yada bir fazla bişeyler yapıyosunuzudur
slm arkadaslar flatcasta giriyorum meine sendezentrale girebiliyorum ama diger yere anderen sie ihre personelichen giremiyorum giriyorum mail adresin yanlis diyor ama meine sendezentrale girince maile bilgi geliyor ne yapmam lazim ana sifreyi degisecem degisemedim yardimlerinizi bekliyorum tsk
slm arkadaslar flatcasta giriyorum meine sendezentrale girebiliyorum ama diger yere anderen sie ihre personelichen giremiyorum giriyorum mail adresin yanlis diyor ama meine sendezentrale girince maile bilgi geliyor ne yapmam lazim ana sifreyi degisecem degisemedim yardimlerinizi bekliyorum tsk
ben birsey anlamadim, bu konula ilgisi ne?
Ändern sie ihre persönlische daten tikla sonra göresel kodu ver
nick haric her bilgiyi degisebilirsin
cansu biliyorum evet ama next tikliyom gitmiyor ileri mail yanlis diyor Emailadresse anderen Flatcast-Benutzern anzeigen
* Geben Sie bitte eine gültige Emailadresse an
bole yazi cikiyor ana sifreyi degisemiyom
ana sifreyi degisemiyom ileri gitmiyo mail yanlis diyor anlamadim bende
simdi denedim, gecerli bir e-posta adresi olunca ileri gidiyor.
gecerli e posta gecersiz olsa sifremi unutdum diye sifre istedim geldi simdi sifre mailime
GENCAY40,
sorun yapan bölümün ekrak kopyasini yapip eklersen yardimci olabilirim!
Aktivierungsschlüssel per Email zusenden
Email-Adresse:
Meine Emailadresse anderen Flatcast-Benutzern anzeigen
cikan yazi bu mail
Aktivierungsschlüssel per Email zusenden
Email-Adresse:
Meine Emailadresse anderen Flatcast-Benutzern anzeigen
cikan yazi bu mail
onu anladim ekran kopyasi lazim,
yada kullanici adin ve e-posta adresin!
en kolayi profilinin linkini ver. uid....
" class="externalURL">
kopyalayamadim buraya msn yazarsaniz ordan yollayim mumkunse edit yasak galiba yazmak ama ozur
GENCAY40,
malesef msn kullanmiyorum,
yayindayken nickinin üzerine tikladiginda flatcast profil sayfan acilir. adres cubugundan o linki kopyalayip buraya ekle
aynen bole cikiyo ileri gitmiyoaynen bole cikiyo ileri gitmiyoaynen bole cikiyo ileri gitmiyoaynen bole cikiyo ileri gitmiyo
GENCAY40,
hersey dogru gibi görünüyor.
sunlari dene
1. www.flatcast.info üzeri giris yapip sifreni degistirmeyi dene
olmazsa
2. flatcast tan cikis yap, passowort vergessen imkaniyla e-posta adresine yeni sifre iste
tsk cansu sifre geliyor mail adresime ama o panele giremiyom sifremi degisemiyom tsk yardimlarin icin
tsk cansu sifre geliyor mail adresime ama o panele giremiyom sifremi degisemiyom tsk yardimlarin icin
flatcast.info adresi üzeride olmuyor yani?
pazartesinie kadar beklemelisin, ben gerekenleri yaparim
slm arkadaslar halen olmadi panele giremiyom mail adresiniz yanlis diyor ama yeni sifre isdiyorum geliyor ana sifreyi degismem lazim yardimlarinizi bekliyorum tsk
GENCAY40,
baska bir e-mail adresi al ve eskisine karsidegis, sanirim flatcast senin e-mail adresini sevmedi!