Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Zitat von »"****ONUR*****"«
Zitat von »"~sahra~"«
selam allaturka bende gif istiyorum mümkünse hepsinden karar veremedim kiillade biri derseniz en sondaki olabilir ..
Dj isim : Dj_efulim
renk: çingene pembesi :up:
simdilik bu kada yine gelirim simdiden tesekkürler![]()
![]()
Zitat von »"shafira"«
çok tsk ederim ellerinize saglık bu kadar kısa sürece cevapladıgınız için..Dilana a yazdiginiz tonlarda istiyordum ben, pembe ve kırmızı yarali*gülüm sizlerle, yazisinı lütfen pembe ve kırmızı dilana yazdıklarınızdan yarali*gülüm sizlerle, eklerseniz çok sevinirim . emeklerinize :sevgi: saglık
![]()

( Allah razı olsun çok sağol
Zitat von »"**(berfin)**"«
!!M€HT@P!! €YLÜL €LA €DALI DUYGUSELİ :Mah Peyker: ricam olur onurrr acil ihtiyaç var çok teşekkür ederim şimdidennn lütfen sen gör bari isteklerimi bazı arkadaşlar işine gelmeyince siliyor...kolay gelsin
Zitat von »"~sahra~"«
Zitat von »"shafira"«
çok tsk ederim ellerinize saglık bu kadar kısa sürece cevapladıgınız için..Dilana a yazdiginiz tonlarda istiyordum ben, pembe ve kırmızı yarali*gülüm sizlerle, yazisinı lütfen pembe ve kırmızı dilana yazdıklarınızdan yarali*gülüm sizlerle, eklerseniz çok sevinirim . emeklerinize :sevgi: saglık
![]()
ama buda güzel zamet olmassa dj_efulim sizlerel alabilermiyim emeklerinize sağlık efenim
Zitat von »"*BoNcUk*"«
selam.. öncelkle kolay gelsin.. Sizden bi iki yazida ben istesem acaba olurmu? bi kac cesit olarak Dj Ay*Perisi ve Dj ArtiSt olarak yapabilirmisiniz?? Simdiden tsk ederim..Yazi sekillerini söylemeye unuttum 3d olarak degilde siyah kutunun icindeki yazilardan olabilirse sevinirim .renkler aslinda fark etmez..gönlünüzce olsun ay*perininki.. Artistin rengi beyaz olabilir.. tsk ederim

Zitat von »"hilosfm"«
slmlar ta bende DJ.TEK*N DJ.BURCİN DJ.TUGBA VE HİLOSFM'E HOS GELDİNİZ rica edebilirmiyim...Emeginiz icin simdiden mersii.SAYGILAR

Zitat von »"~sahra~"«
çok tesekkürler onur :up: birde arkadasim için dj_ Afra_22 yazabilirmiyis acik pembe olsun ins .. :hiding:

Zitat von »"dj_alev_alev"«
SELAM ONUR KERDEŞİM BENDE BİR KAÇ TANE DEĞİŞİK DJ İSİMLERİ YAZMANI RİCA EDİCEM YAZARSAN SEVİNİRİM DJ_BAHAR VE DJ_BAHAR SİZLERE KIRMIZI,BEYAZ VE PEMPE REKLER DE OLMALARI TERCİHİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ..