Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

AsLi_75

Schüler

• »AsLi_75« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. April 2007

• Nachricht senden

21

Sonntag, 15. November 2009, 12:13

Re: DJ.CANSU

Zitat von »"sehzade-19"«

SIZ FLATIN AVUKATIMISINIZ.YAPILAN TUM HAKSIZLIKLARA BOYUNMU EGECEZ.ARTIK HERSEYE DUR DEME ZAMANI.KIMSENIN TEKELINDE DEGIL FLAT. :x:

Evet aynen katiliyorum sana, ilk adimi sen at, flatcasti kullanmamakla onlara haddini bildir. Anlasinlar senin önemini ve degerini :D

C@g@t@Y

Jüri

• »C@g@t@Y« ist männlich

Registrierungsdatum: 15. Dezember 2008

• Nachricht senden

22

Sonntag, 15. November 2009, 12:18

sehzade-19,
ne haksizligindan bahs ediyorsun sen kardesim?? Adamalr sana her türlü imkani vermis, radyonu acmissin daha ne diyorsun sen ya? Ne gibi haksizliktan bahs ediyorsun???
Senin yaptigina nanlörlük derler bencede zuqo cok hakli!!!

Zitat von »"zuqo"«

beğenmiyorsan sil kardeşim, kim sana gitte flatcasta radyo kur dedi. Allah Allahh şöyle saçma sapan mesaj yazıpta cahilliğinizi ortaya koymayın! Komik duruma düşüyorsunuz! :pisstt: :sinirliyim:

sehzade-19

Schüler

• »sehzade-19« ist männlich
  • »sehzade-19« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 4. September 2009

• 947879
  • Nachricht senden

23

Sonntag, 15. November 2009, 13:31

işte sizler.....

sizlerin kim oldugu ortada....baska söze gerek yok.....

Yonca

Schüler

• »Yonca« ist weiblich

Registrierungsdatum: 12. Mai 2007

• Nachricht senden

24

Sonntag, 15. November 2009, 13:51

Re: işte sizler.....

Zitat von »"sehzade-19"«

sizlerin kim oldugu ortada....baska söze gerek yok.....

Bencede en iyisini yaparsin tzz

Ensarfm

Schüler

Registrierungsdatum: 28. Dezember 2007

• Nachricht senden

25

Sonntag, 15. November 2009, 14:01

Akadaşlar lütfen bir konu tartışılırken ne kadar haklı yada haksız olduguna bakmadan tartışalım ama türk örf ve ananelerini uyguluyarak kelimelerimizi secerek biribrimizi kırmadan lütfen
Saygılar..

*Ebru*

Schüler

• »*Ebru*« ist weiblich
  • »*Ebru*« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 4. Juli 2009

• Nachricht senden

26

Sonntag, 15. November 2009, 21:33

sehzade-19, flatcast sitesi açıldığında veya flatcat info üzeri nickinle ve şifrenizi yazıp online olun

daha sonra yapmanız gerekeni anlatiyim dinleyin

online olduğunuz bölümde hemen iki satır altta Delete account olması lazım tıklayın oraya onayı kabul edin size geri dönerler sorunun ne olduğu hakınnda
radyonuz silinmiştir diye ozaman hesap sorcak bi gerekçeniz'de (olmayan hakkınız) kalmaz :wman: :smiley1735:

ALLAH'dan flatcast sitesinden ücretli radyo yayın hakkı almıyorsunuz

Registrierungsdatum: 22. März 2007

• Nachricht senden

27

Montag, 16. November 2009, 00:32

bencede kimse flatcastın verdigi bu hizmeti eleştiremez.adamlar kapaqtsalar kimsenin niye kapatiyorsun demeye de hakkı yoktur.ayrıca ortada mağdur olma durumuda yoktur.kimse kimseyi flatdan nradyo yayıncılığı yapmaya zorlamıyor. begenmeyen siler radyoyu.ki zaten bedavaya hiç bir site böyle hizmet vermez bunun örnekleri coktur.cogu bedava hizmet veren site ya kapanmıştır yada sonradan ücretli olmustur.flat şimdi ücret talep etse yada tamamen kapatsa kim ne diyebilirki. ne verdikki ne istiyoruz.

28

Montag, 16. November 2009, 00:56

Arkadaşlar Haddim Olmayarak Biriki Cümlede Ben Edeyim Hadi
Flatı Beğenmeyen Arkadaşlar Öncelikle Lafım Size Flatı Beğenmiyomusun
Senin Çözümün Bi Tane Hostlu Site Açıcan Winamp Radyoyla Yayın Yapıcan Elin Cebine Değince Flatın Değerini Çok İyi Anlayacağından Eminim

İkinci Olarakta Lafım Bizlere Yani Biz Flat Kullanıcılarına
Ewet Flat Kasıyo Bunun Sebebide Çoğu Zaman Bizleriz Kim Birine Yada Birilerine Kızsa Hemen Gidip
Bir Şekilde Bulduğu Bir Yöntemle Radyoya Felan Saldırmaya Çalışıyo
Peki Hiç Düşünüyormuyuz O Yaptığınız İşlem Sadece Bot Floot İşlemi Siz Sanıyormusunuzki O Kızdığınız İnsana Zarar Werebiliyorsunuz Olan Diğer Flat Kullanıcılarına Oluyo Çünkü Atılan Botlar Sayesinde Flatcasta Olan Oluyo

Herkesi Seviyeli Daha Kaliteli Konuşmaya Davet Ediyorum Arkadaşlar Sorunları Vede Sebepleri Herzaman Karşıda Aramayalım Birazda Bizler Suçluyuz Sadece Flatcast Değil

(((SEV*DA)))

Fortgeschrittener

• »(((SEV*DA)))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 5. Januar 2009

• Nachricht senden

29

Montag, 16. November 2009, 05:19

Re: !!!!!

Zitat von »"sehzade-19"«

FLAT YONETIMINI BU YAPTIGI SORUN YUZUNDEN KINIYORUM.BIZ RADYO SAHIBLERINI MAGDUR ETMEYE HICBIR HAKKI YOKTUR.TURK İNSANI NERDESINIZ!ARTIK YETMEZMI BU YAPILAN SORUMSUZLUK.HERKES TEPKISINI GÖSTERSIN.<<FLAT ARTIK HADDINI ASMISTIR>>1DE FORUMDAKI YONETICILERE SESLENMEK ISTIYORUM :FORUMDA KONU ACIYORUM 5 DK.GECMEDEN KONUM SILINIYOR BU NASIL IŞ ,BU ADALETMİ.....

Hangi hak ? kimin hakkı ? hangi hakla hak arıyorsun ve kim dedi sana radyo ac diye ? kimi kime sikayet ediyorsun ? Türk insanı nerdesiniz nedemek savaşa davet eder gibi
hicbir sekilde hak talep etme hakkına sahip olmadıgın halde,
madem hakkını arrıyanlardansın git ozaman memleketimizde yeterince haksızlıklar oluyor orda ara hakkını ozaman seni alnından öpim... Affınıza sıgınıyorum ama ben bu tavra nankörlük derim..!!!

gamlihazan

Anfänger

Registrierungsdatum: 24. Juni 2007

• Nachricht senden

30

Montag, 16. November 2009, 07:06

Bence sehzade-19 olayi yeterince bilmiyor ve bilmeden flata yükleniyor cünkü flatcast hic bir radyocudan tek kurus bile almiyor kazandigi para ise alman agirlikli reklamlar. 70 milyonluk Türkiye neden kendine bir flatcast kurmaz, kuramaz cünkü bedava radyo dagitmak kolay is degil ayrica flatcast sitesinin kurulmasi basli basina büyük bir para kim verecek bu kadar parayi kendi arastirmalarim takriben 50.000 € civari bu kurulmasi icin gereken sermaye birde bunun devami icin ilgilenecek adminler vs vs. O yüzden flatcasta kinama yerine tesekür etmemiz gerekir bize böyle takdire sayan bir hizmet sundugu icin. Saygi ve sevgilerimle..

Tesekürler Flatcast
Tesekürler Ala Turkaa

FIRTINA28

Schüler

Registrierungsdatum: 20. Januar 2008

• Nachricht senden

31

Mittwoch, 18. November 2009, 00:05

Arkadaslar kimse kimseye beles bisey yapmaz unutmayin bunu flat e para vermiyosak sizde bizde sonucta oraya üyeyiz üyelik sayisindan oraya giris cikislardan adamlar kiriyor kiracagini bosuna parmaklarinizi yormayin ...Üyelerin 100 de 75 i TÜRK ama türkcesi bile yok flat in bunlarida gözönünde bulundurun bir birinizi didikleyeceginize gözünüzü acin biraz millet sirtimizdan mali götürüyo siz hala parasiz bedava filan gibi sacmaliyorsunuz...neyse benim yazimacevap yazmak zorunda degilsiniz gercekleri bilin yeterlidir ....iyi paylasimlar herkese saygilar.........

• »karamelek-10« ist weiblich

Registrierungsdatum: 10. Juni 2008

• Nachricht senden

32

Mittwoch, 18. November 2009, 00:11

f5.2 gectik ama hala sorun var yinede acılmıyor Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor

bu yazı cıkıyo 4 gündür ne bu f5.2 bosunamı gectik acaba

• »****ONUR*****« ist männlich

Registrierungsdatum: 14. Juli 2009

• Nachricht senden

33

Mittwoch, 18. November 2009, 00:42

karamelek-10, f5.2 ye gecmekle ıs bıtmıyor bu baslıkta yapmanız gereken kucuk detayı anlatıyor buyrun
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=30790

Ha®uN

Profi

• »Ha®uN« ist männlich

Registrierungsdatum: 20. September 2006

• Nachricht senden

34

Mittwoch, 18. November 2009, 00:44

karamelek-10,
F5.2 ye gectin ama söyleneleride yaptinmi? Burda gösterilenleri uyguladinmi??

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=231639#231639

Eger uyguladiysan bir sorun olmamasi lazim ama yanliz f5.2 ye gecmekle bitmiyor maalesef.

beratcan

Erleuchteter

• »beratcan« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

35

Mittwoch, 18. November 2009, 02:05

flatcast info üzeri artık F5 sürümünüde kullanabilirsiniz

beratcan

Erleuchteter

• »beratcan« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

36

Mittwoch, 18. November 2009, 22:23

Zitat von »"karamelek-10"«

f5.2 bosunamı gectik acaba

F5 ilaveside yapılmıştır her iki sistemde yayın yapabilirsiniz sadece yapmanız gereken ufak bir değişiklik

sitenizdeki iframe kodunda bulunan flatcast.com yazan bölümü flatcast.info olarak değiştirmek

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

37

Donnerstag, 19. November 2009, 00:17

konustugunuz konuyu bile gereksiz duyuyorum kusura bakmayin kardesler acilmassa acilmasin kapanmasi bile herkezin adina hayirli olur.. buna inaniyorum hanginize faydali oldu flatcast radyolari yüzlerce kisi belki sosyal hayati ile iliskileri kesildi ..gece gündüz radyolar bagimliliktan baska hic birsey deyil.. ben kendi adima cokmu cok sevinirim eskiden forumlara girer birkac yazidan faydalanirdik simdi ise bos bos muhabbeten baska ne ise yariyor flat radyosu ??

Nejan

Schüler

• »Nejan« ist weiblich

Registrierungsdatum: 19. Oktober 2009

• Nachricht senden

38

Donnerstag, 19. November 2009, 00:21

Teskürler flastcast diye baslamak istiyorum sözlerime ben iki bucuk seneyi askındır giriyorum flatcast radyolarına evet kendi radyomda var gercektende para filan söz konusu degil cok ta güzel hizmet veriyo TESEKÜRLER flastcast ve yöneticileri kolay gelsin ALLAH yardımcınız olsun
Hayırlı aksamlar emegi gecen arkadaslara :thx:

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

39

Donnerstag, 19. November 2009, 00:29

hizmet iyi güzelde o konuda flata kimsenin sözü yok.size olan faydasi neler..

Nejan

Schüler

• »Nejan« ist weiblich

Registrierungsdatum: 19. Oktober 2009

• Nachricht senden

40

Donnerstag, 19. November 2009, 00:33

Tartısma konusu mu yapalım arkadasım senin icin iyi olmayan baskası icin iyidir münazarada degiliz sen acmassın radyoyu dinlemessin olur bıter faydası varmı yokmu o insanın kendi bilecegi bisey
Hayırlı geceler