Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
cok tskr ederimmmmm AlaKaa süper olmus

)) ellerin dert görmesin :d040:
AlaKaa, cok güzel olmuslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tesekürler :h050: bitanede kalp icinde özgül ve nazim yazarmisiniz
buyur güzel gözlüm umarim begenmisindinirr

)
AlaKaa, tesekürler :evet: ama birazdaha kalin olsaydi simdi sizede kizacaksniz cok oldun diye

)
bu yaziları nerden yapcaz
DJ_Z€H!R, slm istedigin sekilli bana yaz ben sana yaparim
dj özlem yazarmısınızzzzzzz tsk
bende EGEGÜLÜ YAZARSANIZ MENUN OLURUM KIRMIZI OLABİLİR BİR KAÇ TANE DEGİŞİK RENKLERDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.İYİÇLIŞMALMAR
Slm hoş geldiniz;Başarılar dilerim.Yazılar harika
,öncelikle ben kendi isminizi yazmıssınız beyaz renkte ...)) ondna rica edecegim,ve başka canlı renklerden ne kadar yapabilirseniz.şimdiden tşk eder ellerinize saglık derim.MELEGİM SİZLERLE(melegim sizlerle)ve birde dj lerim icin ric aedecegim.Dj Mesut,Dj Hatce...tşlklrrrrrrrrrrr :thx:
[code]akrep*23
akrep*23[b][i]
dj sergen yazarsanız sevinirim simdiden tsk
bytekniker, slmm kardess sen daha önce bana sormustum ve bende yapmistim sanirim görmedin kardes sayfa ücü ac orda senin nicklerr

) saygilar
Ellerinize saglık güzel olmuşlar ama sanırım tam olmamış

((( melegim sizlerle,MELEGİM SİZLERLE,DJ HATCE,DJ MESUT olacaktı.düzeltirseniz sevinirim,zahmet olacak ama...tşklr(çok gölgeli yazılar başka tarzda yazarsanız sevinirim)
arkadaşlar iyi akşamlar banada dj mithat yazarmısınız birkaç tane rica etsem
emeginize saglık şimdiden teşekkür ederim..
dj şeref yazabilirmisniz acaba