Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Zitat von »"*CanCeylan_FM"«
Selamun Aleyküm Güzel insan, Benim icinde
*CanCeylan_FM
Canli Yayinda Sizlerle
Her $eyin Gönlünüzce Olmasi Dilegiyle.
Cümleten Ho$ Geldiniz.
Yazarsaniz Minnettar Kalirim..
$imdiden tsklerimi iletir.
Yüreginize, Emeginize Saglik Saygilar Güzel insan...!
:sevgi:
Zitat von »"SAHVEM"«
SELAM KARDELEN ABLAM BENDDEE ADASINIMIZ RİCA ETSEM
KARDELENFM,DJ KARDELEN,DJ KAAN,DJ MERT YAZARMISIN BİDE KARDELEN FM LE İLGİLİ Bİ SAYFA RİCA ETSEM BANA ÖZEL TESEKKÜRLER..

Zitat von »"TEKHECE_54"«
MRB LARR BENDE HAZİR BURAYA GELMİSKEN İSO ABİ BENDEN BİRSEYLER İSTEYİM ABİ BANADA DJ_HAYALİMSİN DJ_TATLİBELAM_DJ WAGONCU YAZARSAN SEVİNİRİM KOLAY GELE![]()

:thx:
Zitat von »"kartanesi_su"«
Emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum.
Zitat von »"refahyeli"«
slm banada bi kaç tane yaparmısınız dönenlerden veya yanan sönenlerden olursa iyi olur
**RABIS*FM**
~~DJ~GÜLÜM~~
*İLAHİ*YAYINI*
.:MéLéqiM:.
*HAYIRLI*CUMALAR*
RABİA*SİZLERLE
...DJ.TUNCAY...
G
Ü
L
Ü
M birde
*
R
A
B
I
S
*
F
M
* yazarsanız cok sewınırım birde cesitleri fazla olursaşimdiden cok tesekkur ederm ellerınıze saglık =)

Zitat von »"ataspinar53"«
Zitat von »"ISOM"«
Zitat von »"ataspinar53"«
Kolay gelsin arkadaslar. Banada *** DJ.YAGMUR ALMANYADAN SİZLERLE**
Yazarmisiniz.Şimdiden teşekkür ederim. Renk sarı olsun
![]()
Elinize sağlık arkadaşım ,tekrardan teşekkürler.
Bana bir yazidaha yazarmısınız. DJ.ŞENTEPE53 SİZLERLE
Zitat von »"yasemence"«
slm, bizler içinde, memoli, Kederli42, Kumrall , Dj B€RKAY yazarmısınız mümkün oldukca canli renkler olursa seviniriz....Birde radyomuz için ilk sayfadaki numaralandirmiş olan (43- nolu NOTALI hareketli)olan radyo nikinden, Zilaninsesi.com Hosgeldiniz..Dostlugun ve Kardesligin Birlestigi tek mekan... yazarmısınız..emeklerinize saglık simdiden tskler..sevgiler

Zitat von »"TEKHECE_54"«
ISOM, abi merhaba bende senden yazi isticem TEKHECE birde GÜLPEMBE tsk ederim