Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN AMA BEN BUNU İNDİREMEDİM EPEYDİRDE GELMİYORDUM FORUMA
OKUL YENİ BİTDİ
BENDE BURAT Bİ GELİYİM DEDİM AMA BİR FON LAZIM ALAMIYORUM BUNU
epeydir geliyonda pek birsey okumuyon galiba...
biraz yukarda cerenin yazdiklarini oku :wallb:
admin abi bu temalari sen yaptiysan sen ap-ti sin emi

bi ara bizim radyaya gelmsitin gercekten cok guzel yapiyoyorsun

bu da dier eserlerin kadar guzel (görünüsü ama daha gercegini goremedik

)
eyvallah karrdesimm ellerine saglik cok süper olmus yaaa
ellerine saglik kardesim cok güzel olmus musade edersen bende alayim tsk.ler
çok güzel tema yapanın eline sağlık
Ellerine saglik güzel olmus yani yeni üye öyle burdan bakacak buda ii bir paylasim
Güzel Bi temaymıs eline sağlık
cok cok cok harika olmus ama ben daha yeniyim burda bunu nasil alabilcem ben cok begendim ama malesef alamiyorum ama bu temayi cok istiyorum bana bu sansi verirseniz cok sevinirim simdiden tskler :harika:
Merhaba...
Harika bir calisma...
cok guzel,cok göz oksayici bir eser cikmis ortaya.... yüregine saglik...
Bu calimaya sahip olmak isterdim..
Bu sitede cok yeniyim, seckin üyeligin sartlari nelerdir bilmyiorum.
Ama dusuncenizede saygi duyuyorum
Bu aradada konusu acildigi icin, eser sahibinin imzasini silerek ucuz ve kolaycilga kacan emek hirsizlarini kiniyorum
Turan
Merhaba...
Harika bir calisma...
cok guzel,cok göz oksayici bir eser cikmis ortaya.... yüregine saglik...
Bu calimaya sahip olmak isterdim..
Bu sitede cok yeniyim, seckin üyeligin sartlari nelerdir bilmyiorum.
Ama dusuncenizede saygi duyuyorum
Bu aradada konusu acildigi icin, eser sahibinin imzasini silerek ucuz ve kolaycilga kacan emek hirsizlarini kiniyorum
Turan
Bugün herkeze bu tema serbest, haftanin radyosu birinci oldu, cabuk kap
http://www.allaturkaa.de/orion/downloads.php?view=detail&id=51
Veda sana da ayrica tesekür ederim.... Senin uyarman olmasydi , bu tema nin serbest oldugundan haberim olmayacakdi. cok iyisinnn
Turan
cok super alpi abim super yapimissin
süper yaaaa ne diyebilirim ki emeginize saglık :up: :up:
harika ollmuş
evet dostum çok güzel olmuş ellerine saglık bende böyle ekranlar yapmak isterim devamlı mesaj bırakıyorum ama yardımcı olan arkadaşımız çıkmadı radyo gökçam
Re: harika ollmuş
evet dostum çok güzel olmuş ellerine saglık bende böyle ekranlar yapmak isterim devamlı mesaj bırakıyorum ama yardımcı olan arkadaşımız çıkmadı radyo gökçam
Daha 2. mesajın Ne ile ilgili yardım istiyorsun buyur bakalım
Gökcam Sordugun Sorunun Cevaplarina bakmayi denedinmi hic ??
ben gene alamadim bu temayi anlasilan alamiyacaz bu temalari bakinmakla yetinecez
YAW BEN ALAMADIM LÜTFEN BEN BU SİTENİN DEVAMLI ÜYESİYİM :yardim: