Zitat von »"qulucuk"«
slm yanlış anlamışsınız beni resim degil RAMİS di ayrica kendileri teşekkürlerini sunuyor birde Mİss-Bon istiyorum dj yazisi size bende tskler ederim sağolasiniz
Zitat von »"shafira"«
SLM... ÖNCELİKLE EMEKLERİNİZE SAGLİK.. benim içinde turuncu sarı tondaki hareketli olan dj elif yazdiginiz modelin koyu pembe ve beyaz rengini baska hareketli model ve renk çeşitlerini, ve siyah kirmizi puantiyeli modelden... siyah mor kalpliden, Zil@n...Kumral... TEKKURT...Ç£hre ve yukarda 35 numaradaki hareketli nikten,... Dj Ç£hre turkuaz üzerine siyah puantiyeliden ve birkaç farklı çeşitte yazarmısınız rica etsem... BİRDE radyom için 7 numara ve 43 numarali dan KEYFEKEDER FM .... Kederleri Keyfe Dönüstüren Radyo... yazarmisiniz simdiden çokk tskler
Zitat von »"ozkanzayif"«
merhabalar oncelıkle kolay gelsın benım rıcam sızden bana yukardan asagıya ıkı tane degısık sekılde
C
A
W
A
I
YAZARSANIZ 2 TANEDE NORMAL SEKILDE CAWAI YAZARSANIZ SIMDIDEN TSKLER KOLAY GELSIN
Zitat von »"nazar-dk"«
slm dj* ASKIM SENI SEVIYORUM. yazisi rica etsem simdiden tsk.
:thx:
Zitat von »"PAMIR77"«
abi cok tesekkür ederim çalışmaların cok süperrr
Zitat von »"engin858"«
mrb daha öncede yazmıştım ama görmediniz sanırım yazamamışsınız yada ben göremedim dj engin yazarmısınız rica etsem