Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
*Deniz*, tsk ederim arkadasımıza gerekliacıklama yapacak vaktim olmadıgı icin burda ppaylasım yaptım ilginden dolayı tsk ederim..
Harika olmus, ellerinize sağlık
Viruslu index sagolya :x:
Seven, oraya viürs nerden gelicek rar dosyası degil bis degil virüsü sen baska bi yerden almısın kardesim
Seven,
arkadaşım baktım virüs felan yok yanlışın var bazı virüs tarama programaları uyarı verebilir active-x denetemilerine
karapence1903, yanlız şu var indekste neden ikitane onu anlamadım ?
''http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=???'' <--- bundan ikitane var bi bakıver
birine sid nosu yazılı birisi boş olarak duruyor
beratcan, Gerekli düzeltme yapılmıştır....
karizma:54, güle güle kullanın....
ya site güzelde her girdigimde virüs var bu virüsü silemeyiz mi acaba ?
C@NISI
Seven,
arkadaşım baktım virüs felan yok yanlışın var bazı virüs tarama programaları uyarı verebilir active-x denetemilerine
karapence1903, yanlız şu var indekste neden ikitane onu anlamadım ?
''http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=???'' <--- bundan ikitane var bi bakıver
birine sid nosu yazılı birisi boş olarak duruyor
indexi indiremiyorum
:cry: :cry: selamünaleykümmm , arkadaslar kolay gelsinn, ben acemi kusura bakmayin, türklük adina olan indexi cok begendim ama ,indiremiyorum, yardimci olursaniz sevinirim, tsklerr basarilarinizin devamini dilerim..
*C*H@Y@T*C*, arkadasım index i kopyalayıp siteyin index kısmına yapıstırıyosun ve gerekli yerleri kendine göre düzenliyosun indirmiyosun...
karapence eline ..koluna saglikk.süper olmuss.ben aldim bile ..hakkini helal ett..==))))
karapence1903, EMEGINE SAGLIK
bu harika paylasim icin tesekkurler ellerinize saglik saygilar:::...
emegine yüregine saglik calismalarini devamini bekleriz
güzel olmus hocam eline saglık paylasım icin tskler
GÜZEL KARDEŞİM ELLERİNE SAGLIK PAYLAŞIM İÇİN TSK.EDERİM