Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
slm
ben de istemiştim yazı ama görmediniz sanırım.
yine de teşekkür ederim.ellerinize emeğinize sağlık....
abim benim istegimi görmemişsin heralde saygılarımla...
eadyo icin nick istegi
ellerinze saglik arkadaslar hepsi birbirinden guzel yaptiklarinizin
mumkunse DjNaiL ve DjÖzer bana yapabilirmisiniz
simdiden cok tsk ederim
saygilar....
dj ozlem yazarmısınız tskler
DJ NICKLERIN HAZIR NURGÜLÜMSÜN
DJ NICKLERIN HAZIR ***texaslı***
SLM BANADA
C*SaNaTKaR C* YAPARSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TSK LER SUNUYORUM
C*SaNaTKaR C*
C*SaNaTKaR C*
slm
çok çok teşekkür ederim.ellerinize emeğinize sağlık.hayırlı bayramlar dilerim.
selamun aleyküm kardes sizden bir ricam olucak
( HERKES AYNIYKEN BIZ FARKLIYDIK SIMDI HERKES FARK PESINDE BIZ YINE AYNIYIZ SABURFM )
( SABUR SIZLERLE )
( FARKIMIZ SABRIMIZ SABURFM HOSGELDINIZ )
( SABUR)
( KARDESLIGIN VE DOSTLUGUN EN GÜZEL PAYLASILDIGI MEKAN SABURFM )
bunlari degisik sekillerde yazarmisiniz hareketleri biraz yavas yaparsaniz sevinirim hizli olunca okunmuyor tesekkür ederim Allah c.c. razi ve hosnut olsun
abim tşk ederim ellerine saglık...
hayırlı bayramlar rica etsem admin serseri yazarmısın acaba
slm rica etsem en kısa zamanda banada DJ YARALI YÜREK SİZLERLE İYİ DİNLEMELER YAZARSANIZ DEĞİŞİK RENKLERDE SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM KOLAY GELSİN
ben eda rica edecektim
tsk ederim
Arkadasım senden 2 tane ıstıyorum yazı yazmanı : MEHMET_57
bu yazıyı hem mavı renkte hem yesıl renkte ıstıyorum ayrı ayrı...
tskler sımdıden
Arkadasım senden 2 tane ıstıyorum yazı yazmanı : MEHMET_57
bu yazıyı hem mavı renkte hem yesıl renkte ıstıyorum ayrı ayrı...
tskler sımdıden
slm benimde istegim olacak yaparsaniz sevinirim DJ MESUT DJ GÜLER DJ EREN DJ AYISIGI simdiden emeginize saglik cok tskr ederim :up:
selamun aleykum günaydin hayırlı tatıller
DJ CANISIM
DJ ESİLİA
yazarmısın rica etsem kirmizi, gri ,mavi ,beyaz,yesil,pembe renkler olursa hepsınden farklı farklı yazarsan sevinirim sımdıden ellerıne saglık tesekkur ederım kolay gelsın iyi günlerrrrrrrrrrr bb :thx: :thx:
yaptıklarınızı gördüm çok beğendim banada dj hayalim yazarmısınız şimdiden tşk ederim
selam dj katlan yazisinin aynisi ricam olur Dj FirtinaBahar karizmafm yazarmisiniz simdiden tsk ..ler