Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Zitat von »"ISOM"«
Zitat von »"umut_cetin"«
isom cok cok ama cok tesekur ederım ...yazılarımı yazmıssın..7-8 ve 22 numarada oldugu gibi asagıdakınıde rica edecektım coks agol sımdıden
dj ezo
ezo sizlerle
dj son imparator
![]()
( yaptığınızı
(( yardımcı olurmusunuz ??
Zitat von »"Esmer1980"«
Slm abim sizin siyah hareketli temayi indirdim ama ona bir nick lazim rica etsem bulutlu olanindan bana ESMER sizlerle yazarmisiniz tsk..
Zitat von »"dosttt06"«
selamün aleyküm iso kardesim bende senden dj sami istiyorum yazarsan çok sevinirim değişik renklerde dönen birde ankara dost fm ye hoş geldiniz yazarsan çok sevinirim emegine yüreğine salik allah kolaylık versin allaha emanet olun saygılar efendim kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum yazıların çok güzel ya

Zitat von »"isyankar68"«
dj efe68 YAPARSANIZ SEVINIRIM ARKADASLAR SIMDIDEN TSKRLER

Zitat von »"DJ TUNCAY"«
bnde DJ OquZ die bi gif istiyoru mavili temalara uygıun olcajk

Zitat von »"~~**LEYL@**~~"«
iso slm sizden iki nik istesem http://www.allaturkaa.de/orion/images/smiles/thx.gifyaparmisiniz :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: simdiden tsk biri dj damla sizlerle birid dj canisi sizlerle rica esem yaparisiniz simdien ellerinize salik coktk ederi hayirl gerkolay gelsin size
Zitat von »"dadlucadiyim"«
ISOM ABIM ÇOK SAOL ELLERIN DEERTT GÖRMESIN EMEĞİNE SAĞLIK
Zitat von »"umut_cetin"«
Zitat von »"ISOM"«
Zitat von »"umut_cetin"«
isom cok cok ama cok tesekur ederım ...yazılarımı yazmıssın..7-8 ve 22 numarada oldugu gibi asagıdakınıde rica edecektım coks agol sımdıden
dj ezo
ezo sizlerle
dj son imparator
![]()
ayni sekilde dj umut sizlerle
umut sandalindasiniz
cok cok ama cok tsk ederim..sagol.
Zitat von »"kaplandr"«
slm abi saygılar
bir ricam olacak, bana büyük harflerle DJ MELTEM, DJ SEWMEM, DJ HAYAL yazısı 4 ayrı şekilde ve renkte yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim, emeğinize sağlık

Zitat von »"DJ EKER"«
iso abi banada DJ AHMET BASKAN SİZLERLE CANLİ YAYİNDA DJ AHMET EKER LE DAMAR SAATİ İYİ DİNLEMELER DJ AHMET BASKAN SİZLERİ SELAMLİYOR HOS SOHBETLER İYİ DİNLEMELER YAZARSAN COK SEVİNİRİM ABİ SİMDİDEN ELİNE YÜREGİNE SAGLİK

Zitat von »"ekim41"«
SELAM DJ ALİ VE DJ YARİNİMYOK NİKİ İSTİYORUM ŞİMDİDEN TŞKRLER