Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
konuyu başından bu yana takip ediyorum ve karışmakta istemedim..ama susmayıda kendime yediremedim..cünkü daha önce kimseye msj yazma zahmetinde bulunmayan bu konu ile ilgisi olmayan masallah fikir beyanında bulunmus...bizler burda üyeyiz evet..ama bizimde soru sormaya ve bu soruların cevabını almaya hakkımız var diye düşünüyorum..helede bu foruma birazcık olsada katkımız varsa..bu en doğal hakkımız.. schlange34, ün sorduğu soruyu ben defalarca sordum ama ne yazıkki bende bir cvp alamadım
sordugun sorularin cevabini ariyordun, bende gösterdim.
bana farz degilde sanami farz oldu?
seni muhatab bile kabul etmiyorum..kenarda dur sesin çok çıkıo..allaturkaa seni avukatmı tayin etti yada yetkilisinde haberimiz mi yok..forumda bu kadar bilgin varsa tartışmaları körüklücene..git birilerine yardımcı ol..ortalık karıştırma
seni muhatab bile kabul etmiyorum..kenarda dur sesin çok çıkıo
tamam abla, umarim senide kimse muhatabi görmez :a213:
tüm yorum yazan arkadaşlar bakın şimdi dinleyin
burdaki yapılan yeni sistem yeni gelcek olan forum sitesinin tema seçimlerindeki bir deneyimi ve başlangıcı
bunu sizlere defalarca anlattıkki yeni forum gelince JÜRİ sistemiyle temalar yerlerine taşınacaktır diye hala neyin peşindesiniz anlamış değilim
şimdi burdaki sistemde yetkili arkadaşalra değilde peki kime verelim tema taşıma işini şuan burda JÜRİ sistemini getirmemiz mümkün değil nekadar sabırsızlıktır bu nedir ??
diyelimki modlar haricinde birkaç kişiye verdik tema taşıma işini ee ozaman nolcak aynı şikayetler yine devam etmiycekmi sizce
şunu unutmayınki burda binlerce üye var hangi birine neyi beğendirceksiniz sizin beğendiğinizi bir başka üye beğenmiycektir veya onun beğendiğini siz beyenmiyeksiniz ozaman bu tür konuların tartışmaların ardı arkası bitmez
konunun fazla uzatılmaması dileğiyle Allaturkaa yönetimi bir sistem getirmiştir ve bu sistem yeni foruma geçenekadar böyle devam etcektir bu konu tartışma götürmüycekkadar gayet açık ve nettir
Allaturkaa forumu büyük bir forumdur gitmek isteyen bu ben dahil bile olsam gülel güle denilcek kadar büyük bir paylaşım sitesidir
gitmek isteyene güle güle kalmak isteyenede kapımız herzaman açıktır ama bu tür boş tartışmaların olmaması isteğimizle
burda hepimiz birşeyler öğreniyoruz öğrendiklerimize bir yenisini katıyoruz ve yaptıklarımız güzel şeylerin paylaşımının hazzını yaşıyoruz yaptığımız paylaşımlarımız ha 1. seçimde olmuş veya olmamış olması neyi değiştirir veya size negibi bir özellik katar amaç paylaşımın o zevkini tadabilmekse zaten bizde onu yapmıyormuyuz paylaşımı taktir etmeyi zorla istemekde neyin nesidir ??? bunu anlamış değilim
varsın ben burda tema yapiyim kendi yeteneğimi birazdaha geliştiriyimde temam 3 de vaya birde olsun bu neyi değişitirir söylermisiniz ??
bugunekadar birçok paylaşımım ve birçok yardımım olmuştur üye akradaşlara şimdi ben kalkıpta demeliyimmiki benim paylaşımlarım veya yardımlarım neden gözardı ediliyor diye
herşeyi sabırla beklemek gerek bence en doğrusu bu olmalı insan kendi hayatındada bunu böyle bilemli herşey sabırla elde edilir zorla değil
zorla elde edilen beceri beceri olamaz ancak kişinin gönlünü hoş etmekten başka
hepinize saygı ve sevgilerimle
beratcan, abim :h050: :h050: :h050: :harika: :harika: :sevgi: :sevgi:
bu tarz konuları bu sekilde gundeme getırmemek lazım alaturka ekibi gorevini eksiksiz yerine getiriyo tabiki bazi problemler olabilir ama dedim ya bu sekilde gundeme çıkmamalı
tüm yorum yazan arkadaşlar bakın şimdi dinleyin
burdaki yapılan yeni sistem yeni gelcek olan forum sitesinin tema seçimlerindeki bir deneyimi ve başlangıcı
bunu sizlere defalarca anlattıkki yeni forum gelince JÜRİ sistemiyle temalar yerlerine taşınacaktır diye hala neyin peşindesiniz anlamış değilim
şimdi burdaki sistemde yetkili arkadaşalra değilde peki kime verelim tema taşıma işini şuan burda JÜRİ sistemini getirmemiz mümkün değil nekadar sabırsızlıktır bu nedir ??
diyelimki modlar haricinde birkaç kişiye verdik tema taşıma işini ee ozaman nolcak aynı şikayetler yine devam etmiycekmi sizce
şunu unutmayınki burda binlerce üye var hangi birine neyi beğendirceksiniz sizin beğendiğinizi bir başka üye beğenmiycektir veya onun beğendiğini siz beyenmiyeksiniz ozaman bu tür konuların tartışmaların ardı arkası bitmez
konunun fazla uzatılmaması dileğiyle Allaturkaa yönetimi bir sistem getirmiştir ve bu sistem yeni foruma geçenekadar böyle devam etcektir bu konu tartışma götürmüycekkadar gayet açık ve nettir
Allaturkaa forumu büyük bir forumdur gitmek isteyen bu ben dahil bile olsam gülel güle denilcek kadar büyük bir paylaşım sitesidir
gitmek isteyene güle güle kalmak isteyenede kapımız herzaman açıktır ama bu tür boş tartışmaların olmaması isteğimizle
burda hepimiz birşeyler öğreniyoruz öğrendiklerimize bir yenisini katıyoruz ve yaptıklarımız güzel şeylerin paylaşımının hazzını yaşıyoruz yaptığımız paylaşımlarımız ha 1. seçimde olmuş veya olmamış olması neyi değiştirir veya size negibi bir özellik katar amaç paylaşımın o zevkini tadabilmekse zaten bizde onu yapmıyormuyuz paylaşımı taktir etmeyi zorla istemekde neyin nesidir ??? bunu anlamış değilim
varsın ben burda tema yapiyim kendi yeteneğimi birazdaha geliştiriyimde temam 3 de vaya birde olsun bu neyi değişitirir söylermisiniz ??
bugunekadar birçok paylaşımım ve birçok yardımım olmuştur üye akradaşlara şimdi ben kalkıpta demeliyimmiki benim paylaşımlarım veya yardımlarım neden gözardı ediliyor diye
herşeyi sabırla beklemek gerek bence en doğrusu bu olmalı insan kendi hayatındada bunu böyle bilemli herşey sabırla elde edilir zorla değil
zorla elde edilen beceri beceri olamaz ancak kişinin gönlünü hoş etmekten başka
hepinize saygı ve sevgilerimle
:harika:
Egerki Haklıyım diyor isen Ben Bazı Konularda
Bu Baslıgı acman Tüm Haklılıgını alıp götürdü
-Hergün Biribirlerini Gören devlet büyükleri bile Yeri geliyor
Bir birlerinin üzerine yürüyor
-HicTanımadıgın Nickleri Yonlendirmek Yonetmek demiyorum
Bence Bundan Daha zor
-Tabiki Bazı Patırtılar olucaktır (onemli olan bunları once kendi irademiz ve öz güvenimizle yene bilmek)
-Hic tanımadıgın sadece Nick üzeri bildigin birine kendini ne kadar sevdire bilirsin ki??
Bence once Biraz sagduyu
Bazen Bazı seylere Kulak tıkamak en güzel Mutluluk anıdır.
Ayrıca Özgürce Düsüncelerimizi dile getiren bir forumda oldumuz icin
Tskler Allaturkaa ve Saygı deger üyeleri
seni muhatab bile kabul etmiyorum..kenarda dur sesin çok çıkıo..allaturkaa seni avukatmı tayin etti yada yetkilisinde haberimiz mi yok..forumda bu kadar bilgin varsa tartışmaları körüklücene..git birilerine yardımcı ol..ortalık karıştırma
Pardon ama sorrularini cevapladi diye Avukatmi oldu, Muhatabin kimmiş peki ?
Bu siteyi seven her Üye gerktiginde bu sitenin avukatida olur!
@DjCansu,
sana ablalik yapana abla diye hitap et, kücümsiyene degil!
ben alpiye dedim dedigim cikti alpi bana temalara elestiri yapma dedi mod ve super modlara bazi kisilerin amacini soyledim suclu ben oldum iste simdi seyir zamai dediklerim cikiyo deniz abla snei severim muratin pesinden gidipde sende katilma ve cok degerlı bırısın abla senı oz ablam gıbı severım her nekadar sana kırgında olsam senın nekadar mert ve harbı konustugunuda bılırım ve herzaman dogruları konusursun ama busefer murat efendı ıstedıgı gıbı at kosturamaz
schlange34, evt senin amacinin ve ne oldugunu cok iyi biliyoruz postlarinla 1 ayda tam uye olmayi becerdin ne guzel bi basari sacma sapan yorumlarinlaa emekcilere maydonuz oldun ustune dusmeyen seyleri konustun simdi hakli duruma cikmaya calişsiyon seni madem rahatsizsin sende harbi gibi gitseydinya ne gerek var ortaligi karistirmanin hem sen once konusmasini ogren herkes birilerine bisey yakistirirken kendini one surer burda millete salak diyecene sen once luzumsuz yere kastigin postlarin hesabini ver madem adaletsiz bi site neden milleti zan altinda birakiyon alpi ye yazdigimda bana gelen cvp suydu bu aralar eslestiri yapma kardes zaten tema secimi icin sistem degisecek ayrica senin ne oldugunu orhanin ordan cikinca kendi sitende forum actin sonrada ne olduysa allaturka dusmani murat allaturkaci oldu beni daha fazla konsuturtma once elestirmen icin kendinin 4x4 luk is yapman gerek ben hani senin su cok bilmis havalarin varya aslinda bisey bilmiyon seninki sadece milleti fitleyip bazilarinin ustune gondermek senin baska yaptigi,n bisey yok afedersn ama yasin 30 kusur olmus ama hala cocuksun allaturkayi karistirip rank kazanmak istedigin yaptigin yorumlardanda belli ayrica ozleme gelince ozlem yeni ogrenen biri ve kendi cabasiyla yapio ne yapiosa birilerinin yaltakciligini yapmio ben gorudumu konustum diye senle tartistim diyee ben uyari aldim susacaktim yine ama senin bu piskin piskin hareketlerine kayitsiz kalamam allaturkada yeni degilim ve bu site hem eski oldugu icin hemde secilen modlarin iyi is yaptiklari icin bukadar suredir dimdik ayakda
isyeten beni banlasin ama bunlari soylemedende edemiycektim gecen dogrulari soyledim diye postlarim silindi busefer susmam murat efendi cok biliyosan kendi sitende bunlari dikkate almazsin her sitenin kendine ait kural ve kaiideleri var
isyeten beni banlasin ama bunlari soylemedende edemiycektim
Yilan burda agzina geleni saydigi halde banlanmadiysa, sen hic banlanmazsin :h050:
Benimde Schlange34 bir armaganim olsun, nede olsa arkadasima özürlü demisti.
http://www.youtube.com/watch?v=AKYnhc9aQmM
buda uzadı
bundan sonra bu şekil tartışma açacak olan arkadaşım bilsinki başlığı ve o başlıktaki mesajları silincektir
saygılarımla