Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
bilgisayarıma tıkladığımda
unable to create an instance of required object:file proxy hatasını alıyorum
lütfen yardım edin
başlıkta fatal error
unable to create an instance of required object:file proxy
çıkıyor çözüm nedir?
lütfen acil yardım
Re: bilgisayarıma tıkladığımda
unable to create an instance of required object:file proxy hatasını alıyorum
rengin73,
bilgisayarnıza kurulu bir programı yanlış kaldırmış veya bilmeden bazı dosyalarını silmişsiniz
bu herhangi bir program olabilir oyun konsolu olabilir driver dosyası olabilir biçok neden mevcut anlıycağınız
program files klasöründe olupta çalışmayan hangi programınız varsa ona bakmalısınız önce eğer çalışmayan hatalı bir program mevcutsa o bölümde ya o programı yeniden yükleyip kendi uninstall ile silceksiniz yada
alltaki sırayı takip ediniz
Başlat > çalıştır > regedit yazıp açılan ekranda HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTFARE > Microsoft > Windows > Current versiyon > Uninstall bölümünekadar gelip silemediğiniz program ismini bulduktan sonra sağ tıklayıp o ismdeki tüm programları silmek