Zitat von »"dj melek"«
Onurrrrrr hani bana yazı ablasııııı;aşkolsun yani.....Biiidenem~fm ve Dj Melegim sizlerle gif ve ayrı ayrı isimler rica etsem mümkünmü ablası.ve ayrıca
Damar Hep Damar Fullllll Damar Biiidenem~fm lütfen sade ve canlı renklerden rica etsem gifi de sana bırakıyorum sen seç mümkünse. Benim tarzımı biliyorsun zaten sen.tşklrrrrrrrr iyi çalışmalar... :roll:

,
Zitat von »"kaptan_mekansiz"«
slm birtane site başlıgı da bana yazarmısınız Bizimalemkral.blogcu.com diye şimdiden tsklerr..

Zitat von »"ozek-01"«
slm abi bu güzel paylaşımların için çok tşk ederim öncelikle yine sizden iki küçük ricam olacak mümkünse dj mine sizlerle yazarsan bir kaç çeşit birde firari sevdam rica edeyim şimdiden tşk ederim emegine saglık not kalp içinde de yazarsan memnun olurum tşk ler

Zitat von »"ozek-01"«
slm abi bu güzel paylaşımların için çok tşk ederim öncelikle yine sizden iki küçük ricam olacak mümkünse dj mine sizlerle yazarsan bir kaç çeşit birde firari sevdam rica edeyim şimdiden tşk ederim emegine saglık not kalp içinde de yazarsan memnun olurum tşk ler

Zitat von »"ozek-01"«
DJ DERMAN DJ DERMAN SIZLERLE DJ MELEK DJ MELEK SIZLERLE DJ SELİN DJ SELİN SİZLERLE DJ KUMRULAR DJ KUMRULAR DJ TORS GÜLÜ DJ TORS GÜLÜ SİZLERLE YAZARMİSİNİZ ARK

Zitat von »"gazianteplifm"«
selamlar sizden dj antepli_mehmet sizlerler ismini yapmanızı rica etsem olurmu harektli olursa seviniirmm şmd den tsklerr

Zitat von »"ozek-01"«
tsk elinize saglik