Zitat von »"asd54asd54"«
SELAM HAYIRLI PAZARLAR
SIZDEN BIRICAM OLACAK
DJBEDRI
BIKAC RENK YAPA BILIRMIYDINIZ
Zitat von »"asd54asd54"«
http://img257.yukle.tc/images/7843111.gif
Zitat von »"asd54asd54"«
BENDE DJ ISIMLERINI YAPMAYA CALISIYOM AMA
NASIL KOYACAZ BURAYA BENDE HERKEZE YAYARIM OLSUN ZAHDEN 15SAAT PC BASINDAYIM BENIM DE BI KATKIM OLSUN
BITANE YOLADIM AMA ISTEDIGIM GIBI OLMUYO ARKADAKI GÖL GECLERI YOK EDEMIYOM BURDAKI TÜM ARKADASLARA YAYARIM OLSUN ISTIYOM
:thx:
Zitat von »"piskopatlaz"«
[marq=right][/marq][marq=right]TESEKKÜRLER ISOM :thanks:[b]TESEKKÜRLER ISOM :thanks:
Zitat von »"DJ EKER"«
Abi gercekten güzel olmus eline saglik HOS GELDİNİZ yazacaskti ama sadece GELDİNİZ yaziyo abi bi düzeltirsen sana zahmet cok iyi olur simdiden eline yüregine saglik abi :emek:
Zitat von »"ozkanzayif"«
cawai yazarsan abi 3 tane degisim cok sevinirim abdiden i tskler sim
Zitat von »"asd54asd54"«
selam günaydın eyvallah sag olasın elıne saglık
dj ısımlerın arkasında gölge olusuyo onu nasıl yok ede bılırım bıtürlü cözemedım dönen dj ısımlerı gölgelı oluyo
Zitat von »"Asi_MaVi"«
EVET BiRi SADE BusE VE DiYERiDE BuSE SiZLERLE VE BUNLARI PEMBE ,SIYAH ,KIRMIZI ,BEYAZ VE MAVi RENKLERDEN RiCA ETMiSDiM HARiCiNDE KALBiN iCERiSiNDE SIYAH BusE RiCA ETMiSDiM :oops: :sevgi:
Zitat von »"emir09"«
slm isom abim mumkunse dj emir dj fırtına dj güldestesi dj cansu bide gizem-fm yazarsan cok sevinirim abi farklı sekılerde simdiden ellerine saglık tesekur ederim
:sevgi:
Zitat von »"yamankiz28"«
cok cok tesklr abi süper olmus :hihi:
Zitat von »"BENNU38"«
slm arkadaşlar.önceki yaptığınız isimleri çok beğendim.şimdi sizlerden iyine ricam var.dj. bahar beyaz ve degişik renkler ve değişik şekillerde.dj. bennu,kayan dönen yazı veya kalp içinde olabilir siz işinizi bilirsiniz.göz alıcı renkler olursa sevinirim.şimdiden tşkler
Zitat von »"by-ilker06"«
DJ~Mc....VaTaN DJ~BOSVER~ DJ SUSKUN DJ ILKER-NRW
YAZARSAN SEVINIRIM ABI DEGISIK SEKILERDE