Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
tsk ederim bizimle paylasdigin icin kardes
herzaman kısı harıkasın beratcan abi
paylasım ıcın tsk ederım basarılarını devamını dılerım
~.~PasA~.~
Slm Arkadslar Emeyine Saglıkda Nasl Koyoyz foto Shop a butonlari solermsnz Cvs Bekliyom
emeqinize saqlik harika görünüyolar :h050:
Selam Arkadaşlar Nasılsınız İyimisiniz Umarım İyisinizdir...ßende İyiyim Teşekurler. ßeratcan Kardeşim Hazırladıgın Çalışmaların İçin Sonsuz Teşekurlerimi Sunarım Yüregine vede Emegine Saglık Süper Secim...ßaşarıların Devamını Dilerim...Hepiniz Allah'a Emanetsiniz Sevdiklerinize Vede K.çok.i.Bak KaLın Saglıcakla Görusuruz Bye[/url][/img][/i][/u]
bu güzel paylaşım için çok teşekkürler beratcan abi,emeklerine sağlık.
çok tşkrler paylaşım için
abı emegıne saglık her zamankı gıbı harıkasın allah razı olsun senden
beratcan hepsi süper ama ben farkli bişi bakiodumemegine saglik tskler :d040:

emegine saglık abi tsk ederimm
edit/ butonlar ve indirme linkleri ana başlığa eklenmiştir
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Beratcan« (9. Oktober 2010, 20:48)
ilk ekledikleriniz cok işime yaradı bunlarıda indiriyorumm hemen emeginize saglik paylastıgınız icin tesekkürler..
buton ve diger çerçevelerde kenarlarda beyazlıklar uluşursa
bilgilendirirseniz yeniden düzenlerim
sanırım o sorun olabilir
emeginize saglik beratcan guzel paylasim..
emegine saglık beratcan ama ilk paylastıklarını alamıyorum rapid inmiyor bende tskler
buton ve diger çerçevelerde kenarlarda beyazlıklar uluşursa
bilgilendirirseniz yeniden düzenlerim
sanırım o sorun olabilir
evet bende onu sorcaktim
düzenlerseniz iyi olur..
tesekkürlerr..
rapid inmiyor bende
rapidden sanırım silinmiş elimde varsa yeniden upload ederim
diger linkler çalışıyor
ayrıca yeni eklenen butonlar
ilk başlığa alınmıştır ordan indireiblirsiniz
İndirdim ama henüz denemedim ellerinize sağlık,teşekkürler