Zitat von »"baba__"«
selamun aleykum iyi geceler DJ BİRCAN 55 , DJ GÜLÜM yazarmısın cesit cesit tsk ederım ellerıne saglıkkk
Zitat von »"Belinay"«
merhaba çok hoş hazırlanmış hepsi emeğinize sağlık benim için BELiN@Y birde SAHRA yazarsanız sevinirim farkli renklerde teşekkürler şimdiden farklı renklerde olursa sevinirim kırmızı beyaz gri olursa sevinirim birde DJ BELİN@Y dönünce sizlerle ve BELİNAY.FM teşekkür ederim umarım yazarsınız kolaygelsin
Zitat von »"karizmajojuk"«
acaba bende bende dönerek yazılan her döndünde isim degişen yazılardan dj*baris akbayir*fm de sizlerle yazdırabilirmiyim yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Zitat von »"ali_bey_42"«
özür dilerim ben isim vermedim dj ali çeşitli yazarsanız çok sevinirim tekrardan efem elleriniz dert görmesin tsklr
Zitat von »"ROSE*"«
slm bende bir kaç tane istiycem ama inş en kısa zamanda elimde olur DJ SUSKUN SİZLERLE DJ YAKIŞIKLI SİZLERLE DJ KOBRA SİZLERLE DJ EREN SİZLERLE DJ CEREN SİZLERLE DJ HÜSEYİN SİZLERLE şimdiden tsk ederim kolay gelsin
Zitat von »"DjMaHurGözLüm"«
WwW.ÖzLemimSin-Fm.Tr.cx Dj MaHurGözLüm SizlerLe SaNaL aLemin En Damari Sizİn Sesİniz Die bi kactane renga renk olursa sevinirim selametle
!...Dj Cooll...!
*_Dj 2009_*
WwW.ÖzLemimSin-Fm.Tr.cx
Dj MaHurGözLüm
Zitat von »"Asi_MaVi"«
TSKLERRRRR schlange34 ELLERiNE SAGLIK SECiMiN ÇOK HOS ÇOK BEYENDiM HAYIRLI ÇALISMALAR VE BASARILARIN DEVAMINI DiLERiM :d040: :thanks:
Zitat von »"dj_zaLim_KraL"«
abi bana @şK_AdaM! ve €_KuRTuLuŞ Diye yazarmısın
Zitat von »"DjMaHurGözLüm"«
¥åKı§ıK£ı P®ëѧ
°«[Cã§ãÑøvã]»°
ellerine saglik bitane daha istedigim olcak sana zahmet yüregine saglik
:emek:
Zitat von »"dj_zaLim_KraL"«
abi €_KuRTuLuŞ_€ Diye yazarmısın bı e eksık olmus![]()